donderdag 19 januari 2017

Moderne brievenbus

Moderne brievenbus

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Interesse om een Bringme Box te installeren in uw gebouw?


Ontdek de verschillende stappen! Alle merken moderne brievenbus. Moderne design brievenbus Zwarte achterkant. Toevoegen om te vergelijken. Brievenbus SP12-RVS met LED Met Led.


Of bezoek onze showroom in Zutphen. Onze wandbrievenbussen zijn even gevarieerd als de rest van ons brievenbus assortiment. Van eigentijds modern tot oud klassieke stijl. Van dik roestvrijstaal tot budget modellen van hooguit een paar tientjes.


Moderne brievenbus

Deze moderne brievenbus heeft alles wat je nodig hebt. Het strakke design is niet alleen mooi maar ook praktisch: het dakje boven de gleuf beschermt je post tegen wind en regen. Semperfi produceert en verkoopt verschillende soorten brievenbussen.


We hebben een uitgebreid gamma aan staande design brievenbussen , samengestelde brievenbussen etc. Buiten het standaard gamma dat u kan bezichtigen in onze showroom kunnen we ook gepersonaliseerde brievenbussen op maat maken. Deze brievenbussen zijn er in verschillende kleuren en stijlen. De klassieke vrijstaande kolombrievenbus heeft een ietwat antieke uitstraling. Indien je toch liever gaat voor een origineler model, dan zorgt de Amerikaanse brievenbus voor een leuke meerwaarde van jouw huis.


Moderne brievenbus

Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel.


Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? We maken en verkopen verschillende soorten hedendaagse brievenbussen. We hebben een gamma staande design brievenbussen en meervoudige brievenbussen voor appartementen en een collibox voor pakjes. Buiten ons standaard brievenbus gamma kunnen we gepersonaliseerde brievenbussen op maat maken.


Betaal slechts € verzendkosten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze mooie wandbrievenbus heeft op de brievenbusklep de letter “Post” staan. De brievenbus is van echt dikwandig metaal, (roestvrij) gecoat.


In de binnenkant van de brievenbus zit in het midden een strip, zodat als u de brievenbus open doet, de post er niet meteen uit valt! Gereedschap en alles voor je tuin vind je op Marktplaats. Zo is het bij onze fabrikanten Mefa, E-safe, Allux en vele anderen mogelijk om je brievenbus in hetzelfde RAL kleur te verkrijgen als je garagepoort of gevel. RVS brievenbussen , Engelse brievenbussen en PTT brievenbussen aangeboden en gezocht. Deze subtiele kleurenmatch met je bus en je gevel zorgt ervoor dat het plaatje klopt.


Moderne brievenbus

De moderne (pakket) brievenbus. Nu moet je voor uzelf de vraag stellen. Kortweg een ruime moderne brievenbus waar de kwaliteit niet vergeten wordt.


NaambordBij dit model brievenbus is geen naambord mogelijk. Pakketbrievenbussen koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.