maandag 9 januari 2017

Zwembad glanerbrook

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Ontdek ons ruime assortiment! Creëer buiten ook een thuisgevoel! Wil je meer uitdaging of intensiever sporten? Tijdens het recreatief zwemmen kun je elk uur meedoen met AquaFun.


Tijdens deze les van ongeveer een kwartier kun je in het zwembad kennis maken met een aantal activiteiten (groepsles zwemmen) die Laco Recreatie aanbiedt en waarbij je gezellig in groepsverband kunt werken aan je conditie. Glanerbrook is dé schaatsspecialist van Limburg.

Er is Laco Knuffelzwemmen voor de allerkleinsten. Fanatieke sporters kunnen hier ook terecht voor een sessie Aquasporten of bewegen in het water op muziek bij AquaFun. Je vindt in Geleen namelijk de enige overdekte ijshal én de enige 400-meter buitenbaan van Limburg! Je kunt bij ons het hele jaar recreatief schaatsen (handschoenen verplicht). Zwemmen is gezond en ontzettend leuk.


Baantjes zwemmen of recreatief zwemmen kan in een van onze binnen- of buitenbaden. Ook discozwemmen is mogelijk. Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Reviews T kan er mee door. Dit multifunctionele sportcentrum heeft een zwembad , fitness, fysiotherapie, zonnebank, buitenba sporthallen, overdekte ijshal, skeeler- en wielerbaan, 4meter schaatsbaan. Daar is echter alles mee gezegd. De meest volledige site met ruim 66.


Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit.

Rondom de schaatsbaan ligt de wielerbaan. Zwembad glanerbrook Geleen op Telefoonboek. Met name de grote bomen rondom de ligweide hebben we flink onder handen genomen. De openingstijden van Laco Kummenaedestraat in Geleen vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Laco - op Openingstijden.


Voorzitter van Stichting Wielerbaan Geleen Michel van Dijke vertelt: “We hebben de plannen voor de renovatie en overkapping van de wieler- en schaatsbaan gezien en ze zijn nog steeds springlevend. Vergroot tekst v Verklein tekst Reset. De bestaande zwembaden blijven tot die tijd gewoon open. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Leuk zwembad helaas hier en daar verouderd.


Peuterbad mag wel eens onderhanden genomen worden met de toestellen die het niet meer doen. Met een dagkaart heb je toegang tot het zwembad en de ijsbaan. Schaatsbaan Laco Geleen in Geleen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en kinderfeestje (vanaf € p.p.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.