maandag 9 januari 2017

Blokhut plaatsen

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Werken en studeren in de natuur? Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Via de website vraagt u een vrijblijvende offerte aan.


U vult de aanvraag in en wij zenden u een op maat gemaakte offerte.

Een blokhut laten plaatsen ? Wij bieden u de service om uw blokhut professioneel te plaatsen ! Bent u op zoek naar een mooie houten blokhut ? Wij hebben een ruim aanbod in blokhutten die een aanwinst zijn voor uw tuin. De extra bergruimte is ideaal en we hebben voor elk type tuin een blokhut. Met een laagje beits is een blokhut geschikt voor een duurzaam bestaan.


Wilt u de blokhut liever laten plaatsen ? De wandbalken van niet-drukgeïmpregneerde blokhutten en tuinhuisjes moet u nooit rechtstreeks op de betonvloer of bestrating plaatsen.

Gespoten blokhutten zijn van gedroogd hout en dient u NIET te strak monteren. Met ventilatieroosters voert u vochtige lucht af uit uw blokhut en kan deze ademen. Een must voor een frisse lucht en minder houtwerking. Plaats een ventilatierooster aan de bovenkant en aan de overzijde aan de onderkant. Als je een blokhut wilt laten plaatsen door derden en je hebt het geld voor een vakman niet cash tot je beschikking, dan kun je geld lenen.


Hoewel een kleine blokhut plaatsen niet al te duur hoeft te zijn, kun je ook een groot model blokhut nodig hebben. Blokhut plaatsen in je tuin, kosten financieren. Wij plaatsen volgens strenge eisen overal in Nederland.


Zo zullen wij bijvoorbeeld bij een vlonder altijd hardhouten planken netjes voorboren, schroefkoppen verzinken en schroeven netjes in een rij monteren. Bij het plaatsen van bijvoorbeeld een houten overkapping of blokhut besteden we veel aandacht aan het opvangen van werking van hout. U heeft een tuinhuisje gevonden, wat helemaal aan uw wensen voldoet, op onze website. In veel gevallen kunt u een blokhut of tuinhuis plaatsen zonder een omgevingsvergunning aan te vragen. Van Kooten Tuin en Buitenleven is dé marktleider op het gebied van blokhutten , veranda’s, tuinhout en meer!


Naast de traditionele en moderne houten blokhutten hebben we ook chalets, houten tuinhuizen, luxe tuinhuisjes, blokhutten op maat, priëlen, veranda’s, buitensauna’s en hottubs. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk wat wils! Deze onderscheiden zich van bijvoorbeeld een aan- of uitbouw doordat bijgebouwen niet aan de woning zijn vastgebouwd.


In sommige gevallen valt een tuinhuis of blokhut toch onder de bijgebouwen ook als het aan de woning wordt vastgebouwd.

Groot aanbod tuinartikelen online! Gaat u de blokhut zelf plaatsen ? De specialisten van Tuinhuisenveranda. Het getoonde aanbod is echter niet volledig!


In de showtuin in Tiel staan vele blokhutten die u zelf kunt ervaren. Voor het kopen van een blokhut , tuinhuis, veranda of carport bent u bij Blokhutwinkel aan het juiste adres. Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom!


Op deze pagina vindt u handige instructies en stappen die u kunt gebruiken indien u het product zelf gaat monteren. Vanzelfsprekend wordt deze uitleg ook meegeleverd bij de montageinstructies. Onderwerpen: - Zelf plaatsen in vijf stappen - Montage kozijnen dubbele deuren - Draairichting deuren - Montage dakpanplaten. Blokhutwereld is niet alleen specialist in tuinhuizen, maar ook voor grotere projecten kunt u bij ons terecht. Zo brengen wij vaak isolaties aan bij blokhutten zodat deze kunnen worden omgebouwd naar tuinkantoor of een plek om te overnachten.


Wij leveren standaard blokhutten maar ook 1 maatwerk blokhutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.