dinsdag 17 januari 2017

Rattenvangen

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Groot aanbod tuinartikelen online! U kunt ratten vangen zonder gif, dit kan door het gebruik van verschillende rattenvallen.


De meeste rattenvallen zijn dodelijk, maar er zijn ook rattenvallen waarin de rat blijft leven.

U kunt dan ook kiezen uit een rattenklem, dit dood de rat of uit een inloopval. De rat kan dan buiten uitgezet worden. Als professioneel ongediertebestrijder heb ik me zelf gespecialiseerd in gifvrije methodieken en toepassingen voor het vangen van ratten en muizen. Ik ben tegen het gebruik van rattengif om verschillende redenen.


Gifvrij ratten vangen is een hele goede manier om beginnende overlast van ratten in de kiem te smoren. Om van een rattenplaag af te komen, hoeft u alleen maar de rattenvallen in te stellen en te wachten tot ze worden. Zelf ratten vangen of bestrijden vergt kennis, aandacht en vooral geschikt en kwalitatief goed materiaal.

De vangkooi is geschikt om meerdere dieren in keer te vangen. Ratten vangen met rattenklem? Past een rattenklem wellicht beter bij uw situatie? Bekijk dan onze rattenklemmen in de categorie Klemmen en vallen.


Let altijd op bij het vangen van ratten dat u een kooi uitkiest die groot genoeg is. Het dier moet wel in de kooi passen namelijk. Om effectief ratten te bestrijden vindt u hier informatie over rattensoorten, gedrag, rattengif, ongediertebestrijders en meer. Er zijn verschillende manieren om een bruine rat te vangen.


Afhankelijk van de situatie kies je een vangmethode die op dat moment het beste is, of waar je het liefst mee werkt. Dode ratten dienen opgeruimd te worden anders gaan ze stinken en overlast van vliegen bezorgen. Ze publiceerden het in hun Deutsche Sagen.


Zo kunt u ratten vangen in de tuin en op andere plekken op een gemakkelijke, maar onvriendelijke manier. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Een goede klem zorgt ervoor dat ratten opslag gedood worden waardoor onnodig leed bespaard blijft.


Alles om ratten doeltreffend te weren en te bestrijden vindt u bij AllesTegenOngedierte.

De nadruk ligt op alternatieve gif vrije methoden. Tussen de Schotse Hooglanders, de bevers en de ijsvogels van de Hoeksche Waard leeft een dier dat met zijn gegraaf een gevaar vormt voor onze dijken: de muskusrat. Bekijk hier ons assortiment rattenklemmen en diervriendelijke rattenvallen. Tevens vindt u hier de rattenvoerdozen waarin u veilig rattengif kunt plaatsen. Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen.


Een rattenvanger is een type hon welke werd of wordt gebruikt om ratten (zwarte rat en bruine rat) te vangen. Bijvoorbeeld de Coton de Tuléar. Door dat de ratten levend weggevangen worden vormen de rattenvangkooien geen gevaar voor andere dieren. Bestel snel bij de goedkoopste in de Benelux.


Binnenkort is geen muskusrat meer veilig. Een klapval tegen ratten zet u scherp en als de ratten van het lokmiddel willen eten klapt de rattenval dicht en heeft u de rat gevangen. Wilt u ratten liever op een diervriendelijke manier vangen dan adviseren wij u om dit met een rattenvangkooi te doen.


Voor de hand liggend: ratten vreten alles. Maar dat is bepaald niet zo: bruine ratten zijn juist zeer kieskeurig. Iedere ongediertebestrijder weet dat het belangrijk. Hierbij kun je kiezen voor een rattenklem waarin de rat wordt gedoo maar je kunt ook een diervriendelijke rattenval aanschaffen waarin de rat blijft leven. Werkwijze Samen met mijn hondjes Ravi en Nina, mijn fret(ten), en zelfgemaakte vangkooien, kom ik graag langs voor een schappelijke uurprijs om ratten te bestrijden en te vangen.


Om effectief en veilig met het gif voor ratten om te gaan, kun je rattengif het beste in een voerdoos plaatsen. Voor ratten geeft een lokdoos een veilige, rustige omgeving waardoor ze langer van het gif zullen eten. Daarnaast zal het rattenvergif in de voerdoos blijven en niet over de losse grond verspreid worden.


Hier vindt u advies en tips tegen ratten en manieren om overlast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.