dinsdag 17 januari 2017

Houten serre

Vergelijk de Best Beoordeelde Serre Specialisten. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Al ruim jaar ontwerpen en maken wij houten serres en veranda’s op maat. Producten die naadloos passen bij de stijl van jouw woning, dat is de kracht van Niek Roos.


Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk.

Alsof het er altijd is geweest. De houten serres van Busscher Serrebouw worden in Engeland gemaakt. Deze engelse serres zijn gemaakt van hardhout met een afwerking van aluminium voor alle dakvoorzieningen, deze worden uiteraard in exact dezelfde kleur gespoten. In de showroom van Busscher Serrebouw is een prachtige houten serre te bezichtigen.


Door de materiaalkeuze, hout, is deze uitbouw een meer traditionele serre met een klassieke uitstraling. Dit type serre wordt ook wel de Engelse serre genoemd. Grunhus is een jong Roeselaars bedrijf dat ontstaan is uit een passie voor natuur, tuinen en houtbewerking.


Deze drie elementen hebben we samengebracht in onze producten. Wij brengen een brede collectie serres , kweekkassen en tuinaccessoires in ceder op de markt.

Ik haal mijn investering er dus sowieso uit en ik kan nog jarenlang genieten van een prachtige serre ook. Een serre maken of een serre laten maken zal altijd een lastige vraag blijven. Maar wat je ook doet, een serre is een toevoeging voor ieder huis! Hoeveel kost dat, een serre maken?


De kosten voor een serre zijn voor ieder huis anders. Onze collectie serres bestaat uit een aantal verschillende modellen die variëren in stijl. Ze zijn ontworpen en gemaakt met aandacht voor de kleinste details en zijn de blikvangers van de tuinen waar ze in terecht komen.


Wij combineren sterkte en elegantie in onze modellen, zonder daarbij de factor kostprijs uit het oog te verliezen. Naast serres en tuinkamers is Tradobouw gespecialiseerd in de bouw van houten overkappingen. Ook hierin nemen wij uw ideeën mee in de realisatie ervan. Een schuin pannendak of plat dak, hout met of zonder aftimmering, kortom, alles wat maar wenselijk of mogelijk is. Door een serre te bouwen neem je natuurlijk wel wat hooi op je vork maar het resultaat is dan ook groot.


Je creëert echt een fijne plek voor jezelf en je gezin en geeft ook fors wat meerwaarde. Bij uw zoektocht naar de ideale serre , een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom niet ontbreken. Hier treft u een groot aantal serres , tuinkamers, schuifpuien en vouwwanden in een schitterende parkachtige omgeving aan. De serres verschillen van elkaar qua kleur, vorm, materiaal en afmeting. Houten serre , klassieke uitstraling.


Hout is een stijlvol en zeer stevig materiaal en geeft een sfeer die bij andere materialen vaak ontbreekt.

Een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen kiezen voor een houten serre is de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Het is een materiaalsoort die prima geschikt is voor een serre. Een serre laten bouwen betekent dat je graag de natuur in huis haalt, en wat past daar beter bij dan een materiaalsoort als hout?


Hout ademt meer sfeer uit dan kunststof en aluminium, het is warm en natuurlijk. Hout kan erg stijlvol en ook gezellig zijn, maar dat hang ook af van de architectuur. Daarnaast is een voordeel van hout dat het een schitterende uitstraling heeft, dit is echter puur een kwestie van smaak. Het grote nadeel van een houten serre is dat deze jaarlijks onderhoud nodig heeft. Een houten serre is dus over het algemeen genomen vaak lekker warm.


Bij een aluminium of kunststof serre is dit niet aan de orde. Afhankelijk van hoeveel je uit wilt geven kun je kiezen voor het één of het ander. Een serre geeft je natuurlijk ook standaard meer ruimte zodat het mogelijk is om bijvoorbeeld in de winter lekker ‘buiten’ te zitten. Serre Exclusief staat voor de beste kwaliteit serres tegen eerlijke prijzen. Wij leveren maatwerk serres in heel Nederland.


Vrijblijvend advies op locatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.