dinsdag 10 januari 2017

Loungeset hoezen

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Bescherm uw loungeset met een afdekhoes. Diverse soorten en maten beschikbaar. Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar.


Een hoes voor loungeset van Raffles Covers wordt geleverd met een gratis een Water Shedding Pole.

Hiermee kan worden voorkomen dat er grote plassen water op uw loungeset hoes blijven liggen. Bij andere merken hoezen kunt u kiezen om losse water shedding pole aan te schaffen. Ademende hoes voor de lounge-set , gemaakt van stevig UV bestendig Polyester Deze tuinset hoes verlengd de levensduur van uw tuinset, reduceerd vocht en condens en gaat schimmel tegen. De vezels zijn door en door geverft, daardoor is de hoes kleur echt. Inc dubbele rijgkoord stoppers.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met een tuinmeubelhoes of loungesethoes bescherm je jouw tuinset of loungeset gemakkelijk in één keer. De beschermhoezen houden weer, wind en zon tegen en zorgen dat je tuinset mooi en droog blijft.


Kies je tuinsethoes zorgvuldig bij je tuinset, zodat hij goed past en de beste bescherming biedt.

Of misschien heb je wel vogels in de tuin die jouw tuinset elke keer onderpoepen. De ene hoes is gemaakt van transparant polyetheen weefsel en de andere van polypropyleen weefsel met coating. Alle loungesethoezen zijn waterdicht, zo kan de loungeset droog staan tijdens een regenbui. Ook zijn onze loungetsethoezen UV bestendig.


Hierdoor verkleuren de hoezen niet en de loungeset behoudt zijn kleur. Als u een loungeset heeft raden wij u aan een loungeset beschermhoes bij de loungeset te nemen om de levensduur van je loungeset te verlengen. Een loungeset beschermhoes van Tuinmeubelen.


Vogelpoep, Verkleuring, bladeren en buurtkatten. Deze hoes beschermt uw loungeset tegen Uv-stralen, regen, hagel, sneeuw en wind! Ook geschikt voor in de winter. Afmeting: 2x 2x cm.


Materiaal: polyethyleen (kunststof). Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Specialistisch advies nodig? Deze ademende loungesethoezen zijn waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen.


Loungesethoes van Aerocover. Deze hoes is geschikt voor een loungeset , bijvoorbeeld een hoek lounge bank, met een hoge tafel en stoel.

Om deze loungeset een langere levensduur te geven is het verstandig om een hoes aan te schaffen. We hebben loungesethoezen voor diverse vormen loungesets. Voor hoekbanken ook wel met L-vorm aangeduid evenals rechthoekige en vierkante hoezen. Wanneer u een loungeset koopt is dit een investering om de komende jaren van te genieten.


Uiteraard wilt u daarom op een verstandige manier met het materiaal omgaan. De beste manier om dit te doen, is door het gebruik van een hoes. Zo zal uw loungeset zo min mogelijk worden blootgesteld aan weersinvloeden. Bekijk dan het mooie Tuinmeubelland assortiment aan loungeset hoezen. Met het grootste assortiment aan Garden Impressions loungesethoezen die tegen de laagste prijs worden verkocht.


Bij Tuinmeubelland heb je de laagste prijsgarantie. Met de ruime collectie is er altijd iets een hoes wat bij jouw loungeset of lounge diningset past. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.