dinsdag 17 januari 2017

Tuinmeubel hoes

Voor elke maat een passende hoes. Bestel nu, binnen uur geleverd! Weten welke hoes het beste past? Zoek uw perfecte hoes op maat! Alles uit voorraad leverbaar!

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Tuinmeubelen: Vraag uw korting aan. Een beschermhoes beschermt je tuinmeubelen tegen vocht, weer en wind.


Nagenoeg voor elk tuinmeubel is er een geschikte tuinmeubelhoes te vinden. Door de hoeveelheid aan verschillende maten zit er altijd wel een passende beschermhoes voor je bij. De grootste collectie tuinmeubelhoezen van Europa voor alles in en rond uw tuin.

Denk hierbij aan hoezen voor uw parasol, tuinbank, loungeset, terrasverwarmer, buitenkeuken en meer! Jouw tuinmeubelen en parasols blijven langer beschermd met de tuinmeubelhoezen van wehkamp! Gratis bezorging vanaf 20. Houd je tuinmeubelen langer mooi met onze tuinmeubelhoezen en bescherm ze tegen regen, vuil en zonnestraling. Bekijk ons ruime assortiment op IKEA.


De beschermhoes maanden geleden gekocht. In 1e instantie is de hoes praktisch kwa grootte en door het touwtje waarmee je de hoes strak om de loungeset kunt krijgen. Echter de hoes is niet waterdicht. Water sijpelt langzaam er door heen.


Zo hebben we ronde groene hoezen , maar ook luxe grijze tuinmeubelhoezen, daarnaast heeft u nog veel meer keuze. Zowel voor grote als kleine tuinmeubelhoezen kunt u bij ons terecht. De PVC coating zorgt ervoor dat de hoes waterbestendig is, echter is de hoes niet 1 waterdicht.


Doordat de hoes niet volledig waterdicht is, is het aan te raden om afstand te creëren tussen de meubelen en de hoes. De plastic beschermhoezen zijn ideaal om je tuinmeubels af te dekken. Wanneer je een heerlijke zomerse dag hebt beleefd en tot de laatste uurtjes hebt genoten van de warmte, heb je waarschijnlijk geen zin meer om alle spullen op te bergen in de tuin.


Daar is de tuinmeubel beschermhoes perfect voor!

Betrouwbaar en snel geleverd. Specialistisch advies nodig? Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Bij Praxis vind je het meest uitgebreide assortiment tuinmeubelen.


Maak je tuin helemaal af met een leuk tuinmeubel. Maak een keuze uit onze tuinmeubels. Aerocover tuinmeubelhoes , loungesethoes, Parasolhoes. Om je tuinmeubelen zo goed mogelijk te beschermen bieden wij een ruim assortiment aan afdekhoezen aan. Door ons brede assortiment hebben wij hoezen voor tuintafels, ligbedden, parasols, banken of een afdekhoes voor de gehele tuinset.


U kunt de hoes nog beter passend maken, doordat ze oogjes aan de onderkant hebben waar een touw doorheen kan worden geregen. Bij harde wind zal de tuinhoes dus gewoon op zijn plaats blijven zitten. Naast tuinhoezen voor meubels, vindt u hier ook diverse hoezen voor parasols en een tas waar u uw kussens in kunt opbergen.


Bij Lidl vind je daarom handige beschermhoezen voor een tuinmeubel of tuinsets. Deze kleine investering is zeker de moeite waar aangezien je hierdoor nog langer geniet van je favoriete tuinmeubelen. Wanneer de wolken verdwijnen, verwijder je snel de hoes en zijn je meubelen direct weer klaar voor gebruik.


De mooiste tuinmeubelen bestel je eenvoudig tegen de scherpste prijs bij tuinmeubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.