zondag 8 januari 2017

Spelletjes zwemmen

Bestel je nieuwe spel uit ons uitgebreide assortiment. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Zwemmen Spelletjes vind je op deze pagina. Klik op een plaatje om naar een verzameling van spellen of naar een spel te gaan. De coolste funnygames op spelletjessite.


Kom gratis Sport spelen op spele. Het beste van Sport speel je gratis online op spele. Wassen We beginnen met het wassen van het gezicht. Leuke spelletjes voor in het zwembad 1.

Maak van je handen een kommetje en wrijf het water door het gezicht. Doe hetzelfde met de haren. Als dat goed gaat, leg je eerst het ene oor in het water, en dan het andere.


Watertrappelen De kleuters hun vast aan de boord van het zwembad en stampen. Nagenoeg alle spelen die in een gymzaal kunnen worden gespeeld zijn ook in het water mogelijk met enige creatieve aanpassingen. In dit artikel aandacht voor tikspelen, overzwemspelen en balspelen (zoals waterpolo).


Met de online zwem spelletjes kan je heerlijk online je baantjes trekken. Deze gratis zwem kinderspelletjes zijn geschikt voor kinderen. Bij deze spellen hoeft je niet alleen te zwemmen , zo kan je met dolfijnen zwemmen. Als je water niet zo leuk vindt kan je ook een pool party organiseren, zwem aanklee of zwembad schoonmaak spelletjes spelen. Veel plezier met het verjagen van de kinderen uit het water!


Verdien veel punten en ontgrendel het volgende level. Paarden Spelletjes spelletjes op Spelletjes. In deze online paarden spellen kan jij je deze edele dieren verzorgen, berijden of mooi aankleden. Er zijn zelfs zoveel verschillende spelletjes dat je elke dag een paard kan uitzoeken. Houd je ook van sprookjes en mythologie, dan vind je eenhoorns vast helemaal geweldig.


Dagelijks worden er gloednieuwe toegevoegd en er zijn meer dan 20.

Je kunt van alles uitproberen, van kinderspellen tot massive multiplayergames. Er zijn actie- en avonturenspellen voor dappere en stoere gamers en voor fijnproevers zijn er kookspellen. Finding Dory Spelletjes beschikbaar. Vlaamse-Zwemfederatie-vzw-Burg. Jij bent een visser, die op een bootje op de oceaan dobbert.


Zo verzamel je punten, waarmee je upgrades kunt uitvoeren om nòg meer vissen te kunnen vangen! Als je een sportliefhebber bent kan je strijden in de olympische zwemwedstrijden of als je een adrenaline junkie bent zul je voor je leven moeten zwemmen tegen haaien en andere beesten. Kinderen moeten voor deze spelletjes wel goed kunnen zwemmen en soms zelfs kunnen duiken.


Marco Polo Nodig: - niet te druk zwembad Dit bekende spelletje blijft leuk. Hij doet zijn ogen dicht en roept om de zoveel tijd ‘Marco’. De kinderen die getikt worden, moeten reageren met. Zo hebben we spelletjes waarbij je over hindernissen moet springen of mee moet doen aan een echte paarden wedstrijd.


Ook hebben we kleurplaten, zoek de verschillen en nog veel meer! De meest gespeelde spellen staan hieronder en als je op alle paarden spelletjes klikt krijg je een overzicht van alles dat er op onze site te spelen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.