dinsdag 24 januari 2017

Bowlen port zelande

Reserveer uw activiteiten vooraf online! Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Op het park kun je zwemmen in het zwembad met wildwaterbaan, spectaculaire Turbo Tunnel (minimun lengte hiervoor is meter), golfslagbad en Water Playhouse! Er zijn bowlingbanen waar je kunt bowlen met Glow in the Dark effect.


Op Port Zelande kunt u niet alleen heerlijk genieten van een welverdiende vakantie.

Zowel voor kinderen als ouderen heeft het park voldoende te bieden. Een zwemba midgetgolf, speelautomaten, muurklimmen, bowlen , er is meer dan genoeg variatie om de dag door te brengen. Port Zélande heeft ook een wildwaterbaan in haar Aqua Mundo zwembad! Ook kunt u een gezellig dagje uit met het gezin.


Bowlen : uitstapjes in Zeeland. Op de zijwanden zijn decoratieve schilderingen aangebracht met het thema ‘zon, zee en strand in Zeeland’. U kunt de prijzen en beschikbaarheid van uw gewenste verblijf geheel vrijblijvend bekijken.

Center Parcs Port Zelande gemaakt door TripAdvisor-leden. Ook hebben de bowlingbanen een complete make-over gekregen. Wij bieden gratis bedrijfsvervoer vanuit Spijkenisse, Helle- voetsluis en Goeree-Overflakkee. Compleet met zeehonden spotten zwemmen in aqua mundo, bowlen , mini golf en ijsjes eten. Vanaf hier kun je bus 1pakken.


Ouddorp en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Muggen of spinnen zullen u hierbij niet lastigvallen. Die zijn er, door de aanwezigheid van het zoute water, bij ons niet. Het brede Noordzeestrand ligt op een steenworp afstand.


Een buitengewoon vakantiepark waarbij je het comfort van een appartement kan combineren met alle activiteiten van een vakantiepark. In het park is dan ook meer dan genoeg te beleven. Bowling en Resto-Lounge Bergen op Zoom is een gezellig en attractief bowlingcentrum in Bergen op Zoom waar je naast bowlen ook kunt darten, poolbiljarten en gezellig een biertje of wijntje kunt drinken. Dankzij de ligging aan het Grevelingenmeer en bij het Noordzeestran heb je keuze uit tal van strandactiviteiten.


Wist je dat je helemaal niet hoeft te verblijven op het park om gebruik te mogen maken van allerlei faciliteiten? De cottages zijn geschikt voor twee tot twaalf personen en voorzien van werkelijk alle gemakken. Naar eigen wens boek je een standaard Comfort-, Premium-, VIP cottage (mét privesauna) of ga je voor een van de specials.

Je vindt hier alles voor een fantastische strandvakantie. Alma en Rob Vonk JA tegen elkaar. De specialist in de aan- en verkoop van vakantiewoningen.


Naast onze diverse vergaderzalen, en cateringlocaties kunt u bij ons zelfs opstappen op de partyboot. Zwemparadijs aqua mundo port zelande Dit subtropische zwemparadijs heeft veel te bieden. Naast zwemmen kan je ook een avontuur beleven in de 1meter lange wildwaterbaan of de donkere Turbo Tunnel, waar een sterke waterstraal je met een rubberband door een tunnel stuwt.


Maar neem zeker eens een kijkje bij één van de onderstaande Landal parken. Zwemmen en spelen aan het stran maar ook (leren) kitesurfen en Blokarten is mogelijk op wandelafstand van Port Zelande. Bekijk nu authentische hotel foto.


Onze webcam laat u live beelden zien vanaf de Marina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.