donderdag 5 april 2018

Bijennest in huis

Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Huizen met korting tot.


De bij, zowel de solitaire bij als de bij die in “volken” leeft, speelt een belangrijke rol bij de bestuiving van allerlei soorten planten.

Sinds kort zit er volgens mij een bijennest in de spouwmuur van mijn woning. Op sommige plekken in de muur is een vertikaal voegje opengelaten voor ventilatie. Nu is daarvan opening waar continu bijen in en uitvliegen.


Aangezien het net naast de voordeur van mijn woning is, ben ik bang dat mijn kinderen gestoken gaan worden. Het hebben van een bijennest in of rond uw huis is niet erg prettig. Vooral als u kleine kinderen heeft of veel buiten zit. Wat u niet moet doen is zelf proberen het bijennest te verwijderen.


Dit werkt verdediging van de bij in de hand.

Ook heeft het geen zin om het nest af te sluiten. Sinds een paar dagen wemelt het van de bijen bij het slaapkamerraam van ons zoontje en ons slaapkamerraam. Een wespennest in huis kunnen wij bestrijden met onze apparatuur. Als u niets doet, dan kunnen er veel wespen in huis terecht komen.


Deze wespen kunt u gewoon verwijderen. Het wespennest kan echter pas verwijderd worden wanneer het bestreden is. Maak hiervoor een afspraak met ons en lees onze informatie over de kosten en tips die wij geven. Wilt u dat wij u helpen bij het bestrijden van het wespennest in huis.


Bel dan met onderstaand nummer en u komt direct vrijblijvend in contact met een bestrijder. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen door op de knop hieronder te klikken en het aanvraagformulier in te vullen. Dit is met name belangrijk als het bijennest zich binnenshuis bevindt. Om bij het nest te kunnen zullen bepaalde delen van je huis misschien opengezaagd moeten worden en de kans is groot dat bij gratis verleende hulp de eventuele reparaties achteraf niet zijn inbegrepen.


Vind de beste selectie bijennest in huis fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bijennest in huis voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Hommels zijn in principe beschermde dieren en ze vallen mensen niet lastig. Met Spouwsafe roosters de stootvoegen afdichten kan wel helpen voorkomen dat uw huis aan begin van seizoen door koningin uitgekozen wordt als schuilplaats.


Op deze site kunt u imkers in de buurt vinden die u graag helpen als u een bijenzwerm in uw huis , tuin of schuur heeft gevonden.

In de spouwmuur van ons huis woont een zwerm bijen. Inmiddels doen we het raam niet meer open om dit te voorkomen. Hebben jullie tips of trucs hoe deze bijen uit de muur te krijgen?


Alvast bedankt voor iedere hulp! Kortom, als de wespenkoningin het op uw huis gemund heeft, dan vind ze meestal wel een mooi plekje. Als u de muur beschermd heeft, kan de kans zelfs groter zijn dat ze op een nóg vervelendere plek gaat zitten zoals onder dakpannen of de dakkapel. In ons vorige huis hadden we een hommelnest in de spouw, ze kwamen erin door de ventilatiegaten in de muur (onderin) en vlogen dus elke keer rond onze voeten.


Die gaten hebben we dus na de zomer allemaal dichtgestopt met zilverfolie en daar zijn ze ook wel weggebleven. Bijennest laten verwijderen? Had vorig jaar al een vermoeden, maar dacht toen dat het om een wespennest ging, en ik had wespengif gestrooid.


Verder keer een wesp (dacht ik toen) gezien en daarna niks meer. In uw woning, in uw tuin of dichtbij uw woning of bedrijfspand. Een volgroeid wespennest kan tegen het eind van de zomer uit 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.