maandag 9 april 2018

Emu tuinmeubelen

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Dé Emu webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online.


Kies uit producten vanaf € 700.

De Italiaanse tuinmeubelen hebben een degelijk, tijdloos karakter en zijn tegenwoordig verkrijgbaar in veel aantrekkelijke kleuren. Ben je op zoek naar betaalbare design stoelen, tafels en voetenbankjes? Neem dan eens een kijkje in de collectie tuinmeubelen van Emu. De bekende Emu Star-collectie bevat tuinmeubelen in neutrale kleuren, maar je kunt ook kiezen voor in het oog springende knalkleuren.


Met een bank, stoel of tafel van Emu krijg je het gevoel alsof je op een mediterraans terrasje bent. Maak je tuin compleet met de tuinmeubelen uit de collectie van Emu. Bovendien is Emu vanwege de aantrekkelijke prijsstelling bijzonder interessant voor het inrichten van grotere terrassen. Emu is Italiaans design en oerdegelijk.


Dankzij het comfort en de elegantie van EMU tuinmeubelen weet dit bedrijf al jaar succesvolle producten op de markt te brengen.

Gemaakt van staal en aluminium, worden de tuinmeubelen van EMU vaak gecombineerd met innovatieve materialen. Catalogus en prijslijst EMU. Bij House of Green kunt u de complete collectie van EMU bestellen. Prachtige stoel van Emu - aluminium. EMU is an Italian company which, for years, has been producing outdoor furniture.


Its innovative design, utmost functionality, attention to quality and ability to develop new manufacturing techniques design, have led to EMU producing a wide range of outdoor furniture with long-lasting essential beauty. Het creëren van unieke tuinmeubelen met respect voor het milieu daar hecht EMU veel belang aan, en dat combineren zij steeds met functionaliteit, kwaliteit en esthetische vormen. Vandella presenteert een ruim EMU aanbod in de showroom zowel voor privé als horeca gelegenheden van tuinstoelen en tuintafels, tot relaxzetels en ligbedden.


De Emu Aero serie wordt gekenmerkt door het moderne design en de opvallende, structurele en geometri. Alles uit voorraad leverbaar! Tuinmeubelen: Vraag uw korting aan.


Grootste assortiment Emu star tuinstoel. Slechts originele producten van topproducenten, gratis verzending in Nederland! De producten worden regelmatig gecontroleerd om te verifiëren dat ze een adequate bescherming bieden tegen weer, (zee)win UV en regen. Het Italiaanse design merk produceert tuinmeubelen met een degelijk en tijdloos karakter, die ook nog eens verkrijgbaar zijn in vele frisse kleuren.


Flinders heeft gekozen voor de zogenaamde klassieke collectie van EMU. Bekijk meer ideeën over Krukjes, Stoelen en Tafels. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het is de missie van het Italiaanse familiebedrijf om de cultuur van het mediterrane buitenleven te delen met de hele wereld. Emu tuinmeubels bij debijenkorf. Ze produceert volgens Europese richtlijnen qua veiligheid en milieuvriendelijkheid. De EMU is een handelsmerk die Italiaans gespecialiseerd in tuinmeubilair en eigentijds design. Ze werkt samen met verschillende ontwerpers als Patricia Urquiola en Christophe Pillet meer recentelijk Arik Levy voor de collectie patroon met de patroon vierkante tafel bijvoorbeeld.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.