donderdag 5 april 2018

Biopress 4000

Biopress Producten vindt u Online bij Nikoi. Bekijk ons Ruime Vijver Aanbod nú! Enorm aanbod in vijverpompen. Wij helpen je graag verder. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bio-filteroppervlakken met hun speciaal ontwikkelde doorstroomgeleiding bieden naast de filtermousses bovendien een extra vestigingsoppervlak voor micro-organismen.

Met dit complete filterpakket van Oase ben je verzekerd van een heldere en gezonde vijver. In het geval van visvijvers wordt deze maximale vijverinhoud gehalveerd. En ben je de gelukkige eigenaar van koikarpers? Waar zou je kiezen voor een drukfilter, deze heeft als voordeel dat het een gesloten systeem is. Op zoek naar een complete vijverfilter met pomp en UV?


Wesdijk uw vijverspecialist! Daarom geeft Oase zijn helderwatergarantie ook met een gerust hart af. Levertijd circa 2-werkdagen.

Koop nu en betaal pas over dagen! In addition to the filter sponges, bio-filter surfaces with the specially developed flow control offer supplementary settlement surface for micro-organisms. Advies op maat van expert. Hieronder kunt u het juiste onderdeel in uw winkelwagen plaatsen.


Vandaag bestel morgen in huis! Compleet met UVC en filterpomp. Door behoudt van de constante pompdruk over de gehele filter bij uitstek geschikt voor het verpompen van water naar een hoger gelegen beekloop.


Geschikt voor vijvers tot max m³ zonder visbestand en tot max m³ met visbestand. Hierdoor is dit filter dus perfect te integreren in de omgeving. Dit wil zeggen dat het filtervat volledig is afgesloten, wat het mogelijk maakt na het filter nog een waterval of een beekloop mee te voeden. Deel uw product ervaring en plaats een review.


Drukfilters zijn compacte filters die meerdere taken tegelijkertijd kunnen vervullen. Eerst wordt het water door de filterpomp naar de drukfilter getransporteerd waarin de verschillende filtersponzen voor de reiniging van het water zorgen. Anders dan doorstroomfilters leiden drukfilters de druk van de pomp door het filter. Ze kunnen ook onder de waterspiegel ingezet worden.


BioPress - UV Bulb Replacement OASE North America. Daarom worden ze meestal voor hoger gelegen beeklopen gebruikt, waar ze naast de beek in de bodem ingegraven kunnen worden en zo het natuurlijke tuinbeeld niet verstoren. Profiteer van Scherpe prijzen Supersnelle levering Bewezen service Eerlijk en deskundig advies Gratis.

Om helder water te behouden dienen filtersponzen regelmatig vervangen te worden. Let op: u ontvangt in totaal blauwe en zwarte sponzen. Makkelijk weg te werken omdat ze uitstekend ingegraven kunnen worden.


Standaard voorzien van een uv-lamp en ingebouwd reinigingsmechanisme. Voor het gewone onderhoud hoeft de filter niet eens meer open, alleen de slangen omruilen is voldoende. Kopen doet u eenvoudig in onze webshop.


Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.