dinsdag 24 april 2018

Ps combinatievloer

Zoek naar combinatie vloer op de nieuwe KensaQ. PS -isolatievloer Een begane grondvloer die bestaat uit voorgespannen betonnen liggers waartussen vulelementen van EPS worden gelegd. Hierop wordt een gewapende druklaag aangebracht. De vloer wordt samengesteld uit liggers, EPS vulelementen en een druklaag.


De combinatievloer is niet meer weg te denken op de bouw. Onze vernieuwde combinatievloer hebben we volledig aangepast aan de huidige markt, die vraagt om hoogwaardige isolatiewaarde en perfecte aansluitingen.

Deze combinatievloer is uniek in zijn soort en binnen Europa alleen bij Havebo te verkrijgen. De Combinatievloer is een geïsoleerde begane grondvloer en wordt toegepast boven kruipruimten in woning- en utiliteitsbouw. De vloer bestaat uit betonnen liggers en EPS of lichtbeton vulelementen.


Over de Combinatievloer komt een in het werk gestorte druklaag die samen met de balkjes de constructieve sterkte levert van deze vloer. Ook: balken- en broodjesvloer, PS -isolatievloer, staltonvloer, vaak combinatievloer. Een broodjesvloer is een systeemvloer die bestaat uit prefab voorgespannen betonnen liggers met daartussen meestal polystyreen vulblokken en is voorzien van een druklaag. Zoek je een broodjesvloer of een combinatievloer ? Wij leveren VBI broodjesvloer en de VBI renovatievloer!


Bekijk ons complete aanbod op de website van Online.

Met meer dan verschillende liggerlengtes en een breed assortiment EPS vulelementen, is de Havebo SL- Combinatievloer niet meer weg te denken in renoverend Nederland. De stalen liggers zijn net als de hoeklijnen voorzien van een Magnelis beschermlaag. Online Bouwmaterialen heeft een groot online assortiment waar u alles vindt wat u nodig heeft voor het aanleggen van een broodjesvloer.


Havebo biedt u voor elke situatie het juiste vloertype. Doordat wij onze producten betrekken van verschillende fabrikanten in Nederlan België en Duitslan kunnen wij werken met korte levertijden. En onze combinatievloer leveren wij zelfs direct uit voorraad. Deze vloer wordt toegepast als begane grondvloer boven kelders en als dakvloer bij kleinschalig werk.


PS Combinatievloer met stalen liggers. Leverbaar van 50cm tm 500cm. De lichtste en snelste vloer verkrijgbaar, inclusief EPS elementen. Er is uitgegaan van een geïsoleerde PS-combinatievloer van 2mm dik als begane grondvloer bij tot 1mvloeroppervlakte. Bij minder dan kubieke meter te storten beton is rekening gehouden met een toeslag voor ondervracht.


Bij meer dan kubieke meter wordt gerekend met een extra toeslag per mvoor het verpompen. Bovenop deze combinatievloer komt een in het werk gestorte druklaag. De betonvloer wordt ook wel een broodjesvloer genoemd.


Een PS-combinatievloer heeft een goede isolatiewaarde, door de toepassing van de EPS (polystyreenschuim) onderdelen. De EPS onderdelen sluiten op elkaar aan zodat er geen koudebruggen zijn. Om u snel en gemakkelijk van informatie te voorzien heeft VBI digitale documentatie beschikbaar.

Een broodjesvloer, ook wel combinatievloer genoem is een dragende vloer waarbij kleine elementen van beton of isolatiemateriaal fungeren als bekisting. De broodjesvloer wordt samengesteld door allereerst op regelmatige afstand prefab balken van gewapend beton te plaatsen. Deze balken hebben een omgekeerde T-vorm.


Je houten balkenvloer vervangen voor beton?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.