donderdag 26 april 2018

Zwembad in tuin

Zoekt u een zwembad voor in de achtertuin of juist een luxe binnenzwembad? Jouw nieuwe favoriete zwembad in tuin kopen? Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Fonteyn biedt alle mogelijkheden voor een heerlijk zwembad in uw eigen huis of tuin.


Met onze zwembaden kunt u dagelijks genieten, samen met vrienden of familie.

In onze grote Outdoor Living Mall staat ons brede assortiment zwembaden opgesteld. Onze ervaren medewerkers staan hier zes dagen per week voor u klaar. Voordat je een zwembad in de tuin gaat plaatsen is het verstandig om van tevoren de opties goed te bekijken. Uiteraard speelt daarbij de ruimte in jouw tuin een grote factor. Vaak wordt er gedacht dat je voor een zwembad in de tuin enorm veel ruimte nodig hebt.


Bij Toppy denken we ook aan de kleinere tuinen. In onze zwembad winkel bieden wij een ruime keuze goedkope zwembaden in diverse afmetingen. Maar een prachtig privĂ© zwembad van polyester, bouwkundig of een zwemvijver kan ook gerust boven de €30.


Hierdoor kan de afstand tussen de machinekamer en het zwembad in de tuin wel meter bedragen!

Anders dan bij een binnenzwembad heeft het zwembad in de tuin te maken met seizoenswisselingen en dat vraagt om het nodige onderhoud. Zo moet een zwembad voordat de herfst begint al winterklaar gemaakt worden. Verschillende soorten zwembaden voor in de tuin. Afhankelijk van je situatie bepaal je welk type zwembad het beste in jouw tuin past.


Heb je bijvoorbeeld kinderen is het raadzaam om te letten op de hoogte van het zwembad. Intex zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte, bijvoorbeeld 51cm, 76cm , 107cm, 122cm en 132cm. Je wilt een zwembad kopen, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Zwembaden zijn er in alle soorten en maten. Fijn natuurlijk, maar dat maakt de keuze er voor jou niet makkelijker op.


In dit Ideabook delen we een aantal handige tips met je die je op weg helpen in je zoektocht naar het perfecte zwembad. Tuinontwerp voor een wellness tuin met zwembad Als je een tuinontwerp met zwembad wilt maken, kun je ook denken aan een wellness tuin. Wellness is de Engelse term voor “gezondheid”. De term is ontstaan uit de woorden “wellbeing” en “fitness” en is een verzamelbegrip van alles wat onder ontspannen, genieten, rust en herstellen valt.


Bent u van plan een bouwkundig zwembad of spa in uw tuin te plaatsen? Bij Aquasfeer zwembaden bouwen wij graag voor of met u het zwembad van uw dromen. Naast het bouwen kunt u bij ons terecht voor de techniek en het onderhoud van uw zwembad op spa. Kom gerust langs in onze showroom.


Heb je besloten dat je zwembad in de tuin moet komen, denk dan goed na over de juiste locatie. Een plek in de zon is natuurlijk het beste omdat dat het luxegevoel versterkt.

Het kan echter zo zijn dat je tuin maar een beperkt aantal uren zon krijgt doordat hij klein is, hij niet op het zuiden ligt of dat er bomen in de weg. Ervaar het verschil met NuBuiten! De kleinste Intex Easy Set zwembaden zijn er al voor een paar tientjes. Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. De Intex Metal Frame zwembaden zijn voorzien van een stevig metalen frame en zijn zowel in ronde als in rechthoekige versies verkrijgbaar.


Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. We assisteren al bij het ontwerp van uw zwembad op technisch vlak en maken bouwtekeningen en berekeningen indien gewenst. Voor het aanleggen van een zwembad in uw tuin heeft u defacto een stedenbouwkundige vergunning nodig. Mede dankzij de vrijstellingsregeling van Ruimtelijk Ordening zijn er al heel wat mogelijkheden zonder vergunning.


Een prefab zwembad schaft u aan voor een bedrag tussen de €10. Deze zwembaden bestaan uit een verzinkt stalen frame of een kunstof frame, in de frame hangt een prefab PVC foliebekleding. Houten zwembaden kan je vrijstaand plaatsen en zijn meestal goedkoper. De prijzen zijn afhankelijk van de houtsoort en de grootte van het zwembad.


Dan moet je al snel naar een zwembad of naar het strand in de buurt van je stad. Veel mensen hebben dat helaas niet naast zich en daarom is een zwembad in de tuin een heerlijke uitkomst! Bronbemaling bijvoorbeeld is erg prijzig als het bouwtraject lang duurt. Een eerste aanschaf van een zwembad geeft een werking van ongeveer jaar.


Wij geven u graag inzicht in de kosten voor aanleg van een zwembad. Onderstaande prijslijst is opgesteld voor een zeer luxe zwembad van vier bij acht meter en is inclusief montagekosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.