maandag 30 april 2018

Staande brievenbus

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Dé online Brievenbus winkel van Nederland.


Betaal slechts € verzendkosten.

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Koop nú Brievenbussen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Dit soort brievenbussen worden met name geplaatst aan het begin van een oprit indien deze vrij lang is. Als de afstand tussen de openbare weg naar de brievenbus meer dan meter bedraagt is het zelfs verplicht om een brievenbus op kortere afstand te plaatsen.


Meervoudige staande brievenbus in de kleuren zwart, wit en zilver ( hoog stuks ) prijs € 12art. Vrijstaande brievenbussen. Als uw woning te ver van de openbare weg af ligt moet u, volgens de regels van Postnl, een vrijstaande brievenbus plaatsen.


Deze postkast dient zo dicht mogelijk bij de openbare weg geplaatst te worden.

In dit geval kunt u voor een staande brievenbus kiezen. Dat is een op zich zelf staande postbus. De staande brievenbus kan bestaan uit de brievenbus zelf maar kan ook aan een standaard of statief gemonteerd worden. Na montage aan het statief kan het geheel in de grond worden verankerd. De aluminium brievenbussen zijn zeer stabiel, bieden veel ruimte en worden (indien van toepassing) inclusief slot en sleutels geleverd.


Via het deurtje kunt u gemakkelijk de post uit de brievenbus halen. Deze brievenbussen zijn ook verkrijgbaar in het andere kleuren zoals bijvoorbeeld groen, zwart, blauw en antraciet. Een brievenbus vrijstaand bij de oprit van uw huis kopen?


De Brussel is een strakke, staande brievenbus met een handig vlinderslot. Indien jouw oprit langer is dan tien meter, ben je verplicht een brievenbus aan de weg te plaatsen. Een vrijstaande brievenbus is de ideale oplossing wanneer jouw woning te ver van de straat staat. De klassieke vrijstaande kolombrievenbus heeft een ietwat antieke uitstraling. Zo kunt u deze op de ideale hoogte in de grond steken.


Sommige mensen zijn verplicht om eens staande. Wettelijke regels brievenbussen. Je bent vrij om te kiezen voor een ingebouwde of staande brievenbus , als je voordeur niet langer dan meter van de openbare weg verwijderd is. Het is wettelijk geregeld dat je in dat geval voor een brievenbus moet zorgen die zo dicht mogelijk langs de openbare weg staat. Kies uit producten vanaf € 590.


In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel direct online. Er zijn twee montagemanieren: de staande brievenbus kan met een bodemplaat op de grond gemonteerd of direct in de grond gezet worden. Daarbij is het niet belangrijk of het een enkele staande brievenbus of een serie brievenbussen voor een flat is.


De staande stalen brievenbus is geschikt voor kleine pakketjes en grote poststukken. De brievenbus is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating. Dit houdt de brievenbus mooi en beschermt tegen corrosie. De inwerpopening bevindt zich. Daarom hebben wij bij Brievenbusplanet een divers aanbod aan staande brievenbussen samengesteld zodat u de perfecte brievenbus voor uw thuis kan vinden.


Ook hebben we bij KARWEI een ruim assortiment aan Brabantia brievenbussen. Onder andere staande brievenbussen , vrijstaande kolombrievenbussen en brievenbussen voor aan de muur. Let bij het plaatsen van je brievenbus op waar je deze neerzet, deze moet natuurlijk wel goed in het zicht staan voor de postbode. Robuuste, staande brievenbus van gepoedercoat gegalvaniseerd staal.


De grote inworpopening (x cm) bevindt zich achter de klep. Geschikt voor grotere poststukken en kleine pakketjes. Brievenbus -expert zou brievenbus -expert niet zijn als u in onze shop niet een uitgebreide collectie brievenbussen zou vinden. Al die mooie bussen , voor aan de muur of naast de oprijlaan, vindt u in een handig overzicht op deze pagina.


De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel. Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Het begint al met de vraag of je een staand of hangend model wilt. Of gewoon een brievenbusklep.


Ze zijn er in alle maten en prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.