donderdag 5 april 2018

Govers sierhekwerk

Sierhekwerk voor de scherpste prijs. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Vanzelfsprekend ook maatwerk. Bij Govers heeft u altijd de mooiste en meest effectieve oplossing. Uiteraard tegen de beste prijs voor uw hekken, kijk hier voor de hekwerk prijzen!


Onze missie was, en is nog steeds, de klant te voorzien van vakwerk en de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze sierhekwerken sluiten naadloos op uw stuk grond aan, omdat wij uw tuin of perceel altijd als uitgangspunt nemen voor het ontwerp van uw tuinhek. Na flink wat tegenslagen bij het afwerken van mijn huis. Van offerte tot en met oplevering top werk geleverd.


Door deze ervaring bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en een perfecte poort en hekwerk. Bij alle projecten is eerst een duidelijk beeld geschetst van de wensen en de mogelijkheden. Join LinkedIn today for free.


Nu ervaart de specialist in industrieel hekwerk, sierhekwerk en poorten volop de voordelen van het werken in 3D. Wanneer gewenst worden de sierhekken voor u op maat vervaardigd. Het sierhekwerk is beschikbaar in moderne stijlen maar ook kunt u uiteraard kiezen voor een meer klassieke sfeer. U bepaald zelf met welke punten het hekwerk wordt afgewerkt.


U wilt moderne metalen poorten die passen bij uw stijl? Het tuinpoort metaal, komt het helemaal in zijn recht in deze omgeving. Het ontwerp past bij de stijl van de woning. De moderne stijl van de poort past bij de rechte vormen van het huis.


Meer informatie over hoe het is om bij Govers hekwerk BV te werken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Govers hekwerk BV, benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt aangenomen.


Het elektrisch hekwerk past perfect bij de omgeving door gebruik van materiaal en zijn majestueus karakter. Een poort waar Assepoester in haar koets zo voorbij kan rijden. Deze tuinpoort metaal gepoedercoat is op maat gemaakt voor de klant. Kwaliteit en duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel.


Lamellenpoort welke de uitstraling geeft van shutters en veel privacy biedt. Wij leveren ambachtelijk sierhekwerk op maat naar uw idee of ons ontwerp. Als onderdeel van een enthousiast montageteam draag je zorg voor de installatie van hekwerken en toegangspoorten op locatie. Met jaar ervaring is Govers inmiddels een begrip in de hekwerkbranche.


Dit Cranendoncks familiebedrijf bestaat inmiddels bijna jaar. In het begin spitste Govers Sierwerk zich toe op de montage van hekwerk en toegangspoorten. Amper enkele maanden na de introductie plukt de ontwerp- en engineeringafdeling al volop de vruchten van het werken in 3D. Deze week een eigen ontwerp schuifpoort geleverd en naar klant wens geplaatst, weer een tevreden klant die met een gerust hart zijn vakantie woning kan.


Mede hierdoor ontwikkelde Govers zich verder als modern productiebedrijf en totaalleverancier voor hekwerk- en toegangsoplossingen met een dertigtal medewerkers in dienst. Het hekwerk, zowel industrieel hekwerk als sierhekwerk , dat deze producent en leverancier aanbiedt is namelijk voorzien van het keurmerk HEKMERK. TEC CAD-College (Nijmegen) Profiel weergeven Profielbadges weergeven Vergelijkbare profielen weergeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.