dinsdag 17 april 2018

Ongedierte zilvervisjes

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Voor 23:bestel Morgen thuis.


Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.

Zilvervisjes en papiervisjes gedijen allebei goed in vochtige en warme gebouwen. Maar zilvervisjes hebben een sterkere voorkeur voor vochtige ruimtes dan papiervisjes. Je vindt ze dan ook vaak in afvoerleidingen, aanrechtkastjes en badkamers. Ook onder de vloerbedekking of in een boekenkast kun je zilvervisjes aantreffen. Je ziet zilvervisjes meestal in badkamers, toiletten en andere vochtigere ruimtes.


Nachts worden de zilvervisjes actief. Al heb je een oud of een nieuw huis iedereen kan last van zilvervisjes in huis krijgen. In oude woningen bijvoorbeeld: Die zijn vaak slecht geïsoleerd.


Of er staat water onder de vloer.

Vocht in huis is een bron voor allerlei ongedierte. Ook voor zilvervisjes die houden namelijk erg van vocht en warmte. Zowel het bestrijden als het voorkomen van ongedierte zoals zilvervisjes behoort tot onze specialiteiten. Wij zetten daarbij in op een duurzame en milieuvriendelijke aanpak.


Bovendien zijn wij altijd bereikbaar en hanteren wij gunstige tarieven. Kortom, maak vandaag nog van de diensten van Pestec gebruik om ongedierte te verdelgen. Toelichting - tips om zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden. Verlaag de luchtvochtigheid en bestrijd de insecten met droogte. De kans op overleven is erg klein wanneer zilvervisjes in een ruimte blijven waar de luchtvochtigheid onder de is.


Ze kunnen echte lastposten zijn! In België worden ze ook wel ‘suikergasten’ genoemd. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling, omdat zilvervisjes schade aan je huisraad kunnen toebrengen. Dit artikel bevat uitgebreide informatie over zilvervisjes bestrijden, wat zijn zilvervisjes en alles rondom het bestrijden van dit ongedierte.


Het is belangrijk om eerst iets meer te weten over het zilvervisje , omdat je zo beter weet wat de oorzaak is en hoe je er snel van af kan komen. Een zilvervisje is een klein insect dat opvalt door zijn zilverachtig, grijze kleur. De insectjes worden gemakkelijk verward met ovenvisjes en papiervisjes. Goedkope producten, 1 Effect.


Hiermee is een probleem met zilvervisjes goed te voorkomen. Er is wel een verschil tussen zilvervisjes en papiervisjes.

De laatste soort voedt zich vooral met papier, behang en karton en de eerste juist met schimmels en voedselresten. Het is ongeveer 3miljoen jaar geleden dat de eerste , op zilvervisjes lijkende dieren het daglicht zagen. Ze zijn zonder twijfel zeer talrijk en wijd verspreid geweest.


Deze zilvervisjes spray spuit je d. Daar werkt deze stof nog tot weken door. Het dier is erg lichtschuw en komt pas uit zijn schuilplaats tevoorschijn als het donker geworden is. Heeft u last van die vieze, nare zilvervisjes in huis? Ongedierte en insecten verjagen?


Wilt u er niet zelf aan beginnen om deze te bestrijden en schakelt u daarom liever professionals in die zilvervisjes bestrijden? Dan kunt u bij ABC ongedierte terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte.


Het lichaam van het zilvervisje is tot mm lang en bedekt met zilverachtige schubben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.