vrijdag 6 april 2018

Carboleum palen

De carboleum vervanger kopen? Voor de laagste prijs in Nederland! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Door de zeer goede houtbescherming eigenschappen van het product tegen houtrot,schimmels en insecten werd het veel toegepast. Belgische carboleum bruin 20L.


Hierbij valt te denken aan (gepotdekselde) schuren, paardenbakken, hooibergen, landhekken, palen en schuttingen. Is het middel dat zich door de jaren heen wel bewezen heeft. Het product is snel en makkelijk te verwerken en zonder dat u de ondergrond kaal hoeft te maken.


Palen behandeld weipalen weidepalen boompalen dikke en dunnn Mooie behandelde palen van jaar oud. De palen hebben jaar in een fruitboomgaard gestaan en zijn zeer geschikt als boompalen. Het wordt populair aangeduid als creosootolie, teerolie en carbo(l), en foutief ook vaak als carboleum. Creosoot is een ander steenkoolteerdistillaat met een vergelijkbare samenstelling en dezelfde toepassingen. De afzetting van teer in een rookkanaal is ook creosoot.


Deze teer is een gevaar voor de volksgezondheid. Bekijk dan het aanbod van Verfstop. Het kan over een met koolteer en carbolineum behandelde oppervlakte worden aangebracht.


Met de gecreosoteerde, geïmpregneerde, metalen of kunststof palen van Ritsema DierTuin is een omheining maken een fluitje van een cent! Carboleum was een teerolie bevattende emulsie. Wil je een milieubewuste keuze maken? Welke carbolineum-vervanger? Geschilde houten palen hebben een grillige, rustieke vorm.


Bestel goedkoop geschilde palen van naaldhout via onze houthandel. Voor ronde, geschilde palen , ook wel landelijke afrasteringspalen of ruige weidepalen genoem hebben wij scherpe prijzen en een groot assortiment. Jarenlang was het een modetren spoorbielzen in de tuin. Tegenwoordig zijn ze bijna altijd een doorn in het oog. De vreselijk zware spoorbielzen blijven vaak liggen, omdat het afvoeren ervan een zware klus is.


Omdat de spoorbielzen zijn bewerkt met carboleum , is het storten van dit afval extra prijzig. Bruinoleum beschermt en verfraait het hout en geeft een mooie bruine kleur. Het dringt diep in het hout en maakt het waterafstotend. Zeer geschikt voor schuren, palen , hekwerk, etc.


Rondhouten palen geschild gecreosoteerd zijn beschikbaar in veel maten. De palen worden veel gebruikt ter afscheiding van percelen of delen van percelen. Zwarte teer is een makkelijk verwerkbare bitumenverf voor de bescherming van ijzer, staal, beton, steen en hout. Toe te passen in mestkelders, objecten in de grond.


Ook heeft GAMMA enkele voorbehandelde palen voor de tuin beschikbaar. Denk hierbij aan de steunpaal Nero die gemaakt is van zwart geschilderd naaldhout of onze grijs geschilderde grenen palen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.