maandag 9 april 2018

Lego betonblokken

Browse a vast LEGO assortment and filter by age, price and more. Build a world of imagination with bricks from LEGO City, Duplo, Friends, Technic and more. Bekijk alles van LEGO in dé LEGO -Shop van NL. At-Dp Bouwstenen tegen lage prijzen.


Bestel hier bouwstenen online. Deze betonblokken lenen zich prima voor bijvoorbeeld een verkeers afzetting op een parkeerplaats e.

Megablokken: die ook betonnen megabloks, betonblokken , stapelbloken, nopblokken of legioblokken. Betonnen megablokken kunnen voor zeer veel doeleinden worden toegepast. Megablokken worden gebruikt om bijvoorbeeld zan afval en schroot op te slaan. Legioblock is een flexibel bouwsysteem van stapelbare betonblokken. Legioblocken zijn eenvoudig te stapelen zonder gebruik van cement of bevestigingsmateriaal.


Betonblokken , Megablokken, Nopblokken. Met het scharnierblok kan elke gewenste hoek worden gemaakt. Naast A-keus leveren wij ook regelmatig gebruikte betonnen megablokken of tweede keus megablokken.


De afmeting en uitvoering van de betonnen megablokken zijn geheel naar uw wens aan te passen.

Europeblock levert stalen mallen voor de productie van stapelbare betonblokken. De mallen zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal en zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen te bestellen. Een snelle en flexibele oplossing voor de bouw van zowel tijdelijke als permanente constructies. Ondersteuning van concept tot realisatie. Please choose your country.


Don’t worry if your country is not available, you can order with us! Prijzen zijn inclusief gratis gestapeld. Of heftruck-lepel-gaten in de blokken, leverbaar in de maatvoering Lx Bx H80cm. Iedereen kent legoblokjes: handig stapelbaar vanwege de uitsparing aan de onderkant en de noppen aan de bovenkant. Stapelbare betonblokken , gemaakt van beton dat in eigen huis is gerecycled.


Het ontwerp en de maatvoering zijn gebaseerd op het wereldberoemde Lego speelgoed. Dit maakt het bouwen van scheidingswanden dan ook kinderlijk eenvoudig! Alle basisvormen van het Lego speelgoed zijn dan ook terug te vinden in het Megablok assortiment, alle blokken zijn verkrijgbaar met en zonder noppen. Betonelementen als betonblokken , megablokken, legioblokken zijn een voordelige investering. Deze betonnen elementen liggen los op elkaar, waardoor het gemakkelijk verplaatsbaar is en geen hechtmaterialen benodigd zijn.


Gezien het hoge gewicht (per stuk al gauw ton) vormen zij een solide keerwand en scheidingsmuur. De betonblokken van Masterbloc worden geproduceerd uit hoogwaardig cement, zand en grind. Onze productie vindt plaats op Belgische bodem, zo zijn we er altijd 1 zeker van dat we bouwmaterialen aanleveren volgens ons eigen ‘recept’ en tegelijkertijd voldoen aan onze hoge interne kwaliteitseisen.

Voor de betonblokken en betonplaten zijn bijpassende transportaccessoires ontwikkeld om het vervoer en verplaatsen te vereenvoudigen. Wanneer het blok is uitgehar wordt de betonblokmal verwijderd en het blok, dat op zijn kant is gegoten, moet in de juiste positie worden gedraaid. Wist u dat Inter-Beton betonnen legoblokken verkoopt aan zeer interessante prijzen? Actueel hebben we in meerdere centrales een grote voorraad. Betonspecialist in het hoge noorden.


Van Kalsbeek Beton is dé betonspecialist van Nederland en België. Een zeer compleet assortiment en jarenlange ervaring in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.