vrijdag 20 april 2018

Overkapping zonnepanelen

Benieuwd hoeveel u per jaar kunt besparen? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Doe de isolatiecheck en ontdek in één minuut wat uw dak oplevert. Bespaar Tot Op Stroom, €- Aanbetaling.


Bereken je besparing in minuut! Start met het huren van je eigen zonnepanelen bij Hallostroom.

Laat de zon in je hart met zonnepanelen van Zonneplan. Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Update: Laatst heb ik nog een poos staan praten met een leverancier van zo’n overkapping met zonnepanelen en het was een losstaande overkapping met zonnepanelen voor auto’s, elektrische auto’s uiteraard. Het systeem van deze transparante zonnepanelen was mooi dat het eigenlijk een design overkapping op zich was.


Onze ZonneVeranda’s zijn voorzien van semi-transparante zonnepanelen , speciaal voor ons ontwikkeld in Europa. Een ZonneVeranda wekt stroom op, laat meer dan verticaal licht door en houdt tegelijkertijd van de warmtestraling tegen. Overkapping van zonnepanelen GroenOpgewekt 5. Meppel ontwerpt en installeert overkappingen met geintegreerde zonnepanelen (B.I.P.V), denk hierbij aan zonnerijwielstallingen, zonne-veranda’s en zonne-carports.

Transparante Zonnepanelen constructie. Dankzij een uniek profielen systeem, welke speciaal zijn ontwikkeld voor de transparante zonnepanelen , creëer je een unieke veranda. Uw zonnepanelen carport, veranda of overkapping ontwerpen we ter plekke, bij u aan tafel, zodat u direct inzicht krijgt in energieopbrengsten per maand. Onze architecten gaan daarna aan de slag met het design van uw carport, veranda of overkapping. Hiermee kan iedere afmeting veranda, serre of overkapping met transparante zonnepanelen gerealiseerd worden.


Naast zonnepanelen leveren wij ook complete systemen voor de plaatsing van zonnepanelen. Wij adviseren, ontwerpen en leveren systemen voor veranda’s, serres, overkappingen en carports. De locatie van zonnepanelen op een overkapping is best wel een belangrijk aandachtspunt.


Op een terrasoverkapping moet je kijken of de oriëntatie gunstig is ten opzichte van de zon. Een terrasoverkapping met zonnepanelen die gericht is op het zuiden, is eigenlijk perfect voor het opvangen van het meeste zonlicht. Door te kiezen voor zonnepanelen op je overkapping verdien je de investering in de overkapping immers (snel) terug én krijg je er ook nog eens goedkope, groene energie voor terug. Gratis, gemakkelijk en actueel. Alles over zonnepanelen en kosten.


Deze veranda’s worden in Duitsland gemaakt en genieten jaar fabrieksgarantie. De toegepaste Topline profielen hebben het hoogste afwerkingsniveau in het spectrum. Door de zonnepanelen op de overkapping kan op een stijlvolle en duurzame wijze groene energie worden opgewekt.


Zo verkleint u uw COfootprint en draagt u bij aan een beter klimaat. Naast het duurzaam opwekken van energie, is de Solar Veranda ook nog eens opgebouwd uit duurzame materialen.

Parkeerplaats overkapping met Solar zonnepanelen ? Recent kwam bij ons het verzoek om een ontwerpstudie te maken voor een duurzame parkeerplaats overkapping voorzien van Solar zonnepanelen. De Lariks solar veranda is een overkapping met lichtdoorlatende transparante zonnepanelen. De overkapping kan zowel als muuraanbouw alsook vrijstaand geleverd worden. Wanneer u een vrijstaand model kiest, plaatst u de solar veranda op iedere gewenste plek in uw tuin. Daarnaast draagt u natuurlijk bij aan een groene omgeving.


Met zonnepanelen op uw overkapping , kunt u de investering handig terugverdienen en u verduurzaamt uw energiegebruik. Solar veranda met transparante zonnepanelen. Bij een solar veranda kiest u in plaats van een dak van polycarbonaat of glasplaten voor zonnepanelen als dakbedekking. Rendement van transparante zonnepanelen. Omdat er meer ruimte tussen de zonnecellen zit, hebben transparante zonnepanelen minder vermogen.


In vergelijking met witte of zwarte zonnepanelen is er een verschil van 40Wp. Wilt u een veranda, serre, overkapping of carport bouwen? En tegelijkertijd energie opwekken?


Dat kan met de transparante zonnepanelen van Sanko Solar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.