maandag 30 april 2018

Vlaggenstok

Aluminium gevelstokken 2cm. Inclusief houder en oranje knop. Zet je vlag stevig in de grond. Spinhaken houden spandoeken strak. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze vlaggenstok is meter lang en voorzien van een oranje eindknop.

Ideaal voor dagen als het WK, Koningsdag, bevrijdingsdag of bijvoorbeeld als er iemand geslaagd is. Materiaal van de vlaggenstok. De vlaggenstok is leverbaar in hout of het sterke aluminium. Voor PVC kioskvlaggen adviseren wij de aluminium vlaggenstokken. De houten vlaggenstok is voorzien van een duurzame witte plastic mantel.


De knop van de vlaggenstok is van kunststof, en bevat een bevestigingshaakje voor de vlag. En om uw vlag zo strak mogelijk aan de stok te bevestigen de vlagcorrector set. Naast de standaard accessoires hebben wij ook de tools om het u een beetje makkelijker te maken.

Vlaggenstokken van topkwaliteit van aluminium of hout. Alles uit voorraad leverbaar! Kortom, de vlaggenstok met vaste knop zorgt ervoor dat u uw vlaggen mooi kan laten wapperen. Let op, de vlaggenstok wordt exclusief vlaggenhouder geleverd.


Een vlaggenstok kan je ook halen bij de Gamma of bouwmarkt maar daar hebben ze maar soort. Wij verkopen wel 3o soorten vlaggenstokken uit voorraad. Koop uw vlaggenstok bij Vlaggenclub. Het grootste assortiment aan vlaggenstokken vindt u bij de Vlaggenclub. Vrijwel alle producten direct uit voorraad leverbaar.


Vlaggenmasten bestel je eenvoudig op Vlaggenmasten. Een oranje knop en houder maken deze set compleet. Om een vlag uit te kunnen hangen is er een vlaggenstok of vlaggenmast nodig. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.


Alle deelnemers gaan in een kring staan met zo ongeveer een metertje tussen elkaar. Iemand gaat rond de kring en houdt. Als vlaggenmasten specialist en dealer in vlaggenmast kerstverlichting, kunt u bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van vlaggenmast kerstbomen. Diverse vlaggenstok afmetingen.


Bestel nú al vanaf € 375!

Onze vlaggenstokken hebben een standaard diameter van mm ø en passen daarmee in de reguliere houders. Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief. Daarnaast hebben we nog handige accessoires om uw vlag half stok te hangen met de vlaggenstok clips en de handy stick om van grote hoogtes uw vlaggenstok naar beneden te halen.


Toon je respect met dodenherdenking op mei door de vlag halfstok te hangen. Je hangt de vlag halfstok door deze eerst helemaal omhoog te hijsen. Laat de vlag daarna langzaam zaken tot halverwege de vlaggenmast.


Heb je een vlaggenstok zonder bevestigingspunten? Maak de vlag dan met tie wraps vast halverwege de mast. Stok is van sterk hout met een soort plastic laag erover. Vlag is in zeer nette staat. Nederlandse vlaggenset met de Nederlandse vlag, oranje wimpel, aluminium vlaggenstokhouder en aluminium vlaggenstok van 200CM.


Bij een korte vlaggenstok ontbreekt vaak het hijsmechanisme. Aan de knop bevindt zich een haakje waaraan de vlag wordt opgehangen. Meestal is een vlag breder dan hoog (zoals de Nederlandse vlag), maar steeds meer bedrijven maken gebruik van een baniervlag.


Dit is een vlag die hoger is dan breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.