maandag 16 april 2018

Vogel verjager

Verjaag Eenvoudig zelf Vogel. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Alle vogelverjagers op beslist. Bestel snel jouw ongediertebestrijding. Met deze vogelverjager verjaagt u gemakkelijk alle vogels. De vogelverjager heeft een bereik van 500m², wordt geleverd met een adapter en werkt ook op batterijen. Overlast van vogels is niet alleen zeer storen maar kan u ook veel tijd en geld kosten.


Boeren, tuinders, agrariƫrs en (hobby)tuinmannen kunnen hierover meepraten. Gewassen en tuinen zijn niet veilig en wat te denken van meeuwen en duiven die alles onder. Vogels uit uw tuin of van uw erf verjagen of weren kan op verschillende manieren.


Wij bieden diverse methoden aan van verjagers tot imitatie vogels.

Vogelverjager Black Hawk Kite - Losse vlieger. Voor het op een effectieve manier verjagen van vogels. Ook in de fruitteelt is een vogelverjager laser een geschikte toepassing en uitermate geschikt om kraaiachtigen en zangvogels op afstand te houden. De Hawk-Kite vogelverjager wordt standaard geleverd met een grondanker.


Wilt u de stok op een verharde grond plaatsen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een parasolvoet, een metalenvoet of een RVS-voet. Voor moeilijker berijkbare plekken kun je een muurbeugel gebruiken. Let er wel op dat u de vogelverjager op een droge plaats neerzet. Heb je veel overlast van vogels?


Dan kun je bij ongedierteproducten. Het apparaat heeft een bereik van 10m², is waterdicht en kan dus overal waar overlast is van vogels gebruikt worden. Verschillende soorten vogels hebben verschillende soorten vijanden, met een Bird Gard Pro haalt u een professionele vogelverjager in huis! Bird Gard systems produceert apparaten die vogels verjagen door gebruik te maken van opgenomen geluiden van vijandige vogels. Reserve vlieger voor de Black Hawk Kite vogelverschrikker.


Deze verjager werkt met hoorbare geluiden en een flitslicht welke afgaan zodra deze beweging detecteert. Dit zorgt voor een schrikeffect wat de vogels zal verjagen. Het volume kan worden aangepast zodat deze geschikt is voor zowel grote als kleine oppervlaktes. Bij ons is ook een goedkope vogelverschrikker te koop, hij luister naar de naam Hawk Eyes vogelverschrikker. Deze vogelverjager is zeer opvallend door de weerkaatsing.


Hij word aangedreven door de win wat deze optie milieuvriendelijk maakt.

Hij is alleen voor het verjagen van vogels, niet voor wild. De ultrasone vogelverjager heeft twee frequenties. Om gewenning zo veel mogelijk te voorkomen de frequentie regelmatig veranderen. Hang de vogelverjager op aan een draad zodat deze ook rond kan draaien en bewegen dit verhoogd het resultaat. De HTPOW laser verjaagt alle vogels behalve meerkoeten en zwanen.


Daarnaast verjaagt de HTPOW ook herten. De HTPOW heeft de benodigde keurmerken en certificaten om in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.