woensdag 25 april 2018

Complete overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Waarom laat u deze niet bouwen door een expert als Tuinhout Compleet?


Bij ons kunt u terecht voor een scala aan producten gemaakt van Douglas- en eikenhout, waaronder overkappingen en terrasdelen. Daarom bieden wij ruime opties aan, zodat u de overkapping volledig naar uw wens kunt (laten) maken. Zodoende zijn onze polycarbonaten overkappingen behalve als veranda ook te gebruiken als carport.

De overkapping is gemakkelijk zelf te maken door middel van onze bouwinstructie. Ook is er een bouwinstructie voor de veranda van polycarbonaat. Deze materialen zijn bij uitstek geschikt om lang mee te gaan, in weer en wind. Naast overkappingen leveren wij ook ander maatwerk in hout.


Het plaatsen van uw nieuwe overkapping met daarbij de montage van de zeilen. Optioneel zoals de fotos hierboven, met afneembaar dak. Veel tevreden klanten gingen u voor.


Meer informatie nodig betreft complete overkapping ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Complete houten overkappingen van Lariks balkhout. Dit zijn complete bouwpakketten met een Lariks houten onderconstructie. Hierbij zijn alle balken op maat gezaag gekantfreesd en waarvan de muurbalk en de dwarsligger zijn ingefreesd. Hierdoor hebben de balken meteen de juiste afstand en het juiste afschot. In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de terrasoverkapping van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden overkapping toch eerst van dichtbij wilt bekijken.


U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom. Vaak is er wel een maatvoering die voor u geschikt zal zijn. Mocht u echter uw houten veranda exact op maat willen hebben, omdat deze bijvoorbeeld tussen bijkeukens in komt te staan? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.


Wij kunnen alle douglas overkappingen exact op maat maken (met uitzondering van Douglas Veranda LT10X). Solida Veranda staat bekend om de beste kwaliteit overkappingen , glazen schuifdeuren voor uw overkapping , complete tuinkamers en veranda zonwering voor een basic prijs. Ons motto Alles is mogelijk maken wij graag voor u waar tegen aantrekkelijke prijzen.


Lees verder en vind genoeg redenen om voor Solida Veranda te kiezen. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Door middel van een overkapping kunt u een terras of stuk van de tuin overdekken.

Een terrasoverkapping is gezellig, knus en praktisch. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. XXL Direct heeft voor u een bouwpakket gemaakt met de beste bouwmaterialen en alles al voor u voorbereid.


Met een overkapping voorzien van glazen schuifwanden, automatische zonwering, een terrasverwarmer en LED verlichting heeft u een sfeervolle veranda waar u het hele jaar door van uw tuin geniet. Voordelige complete tuinkamer Stel uw tuinkamer geheel naar wens samen in de webshop van Tuinmaximaal. Een complete tuinkamer heeft u al vanaf €3. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Deze complete liggersets zijn met zorg door ons samengestel zodat u er zeker van kunt zijn dat de verschillende onderdelen bij elkaar passen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Met het daksysteem (bovenbouw overkapping ) maakt u gemakkelijk zelf een verandadak voor uw overkapping ! Een professionele serre, veranda, carport of overkapping maken met Polycarbonaat platen en aluminium profielen.


Het daksysteem is een compleet dakpakket voor montage op een (houten) onderconstructie, zowel vrijstaand als muuraanbouw. Wilt u een kachel aansluiten in uw veranda, overkapping of tuinhuis? Wij hebben speciaal voor u een aantal complete aansluitsets samengesteld.


In principe heeft u geen extra materialen nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.