vrijdag 13 april 2018

Spiegel steigerhout zelf maken

Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nú Spiegels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Boek uw Hotel in Marken online. Wilt u zelf kijken voor een spiegel ?

Ontdek en bewaar ideeën over Doe het zelf spiegel op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Pallet spiegel , Goedkope slaapkamermakeover en Diy dorm decor. Plak de spiegels met kit op de multiplex plaat. De plaat moet dezelfde afmetingen hebben als de binnenkant van de lijst.


Leg nu de lijst om de spiegel heen en voilà, je hebt zelf een vintage spiegel gemaakt. Hele leuke spiegel met een lijst van steigerhout ! De lijst is ongeveer 10cm breed. Let op: de afmeting is inclusief de steigerhouten lijst van 10cm breed!

We proberen van de standaardmaten een aantal spiegels op voorraad te hebben, zodat we snel kunnen leveren. Het mooie van maatwerk steigerhouten spiegels is dat je deze dus precies op maat kunt laten maken en niet vast zit aan standaard spiegelmaten. Jij kan helemaal zelf met steigerhout meubels maken. En als je het niet gelooft, dan nodig ik je graag uit om wat bouwtekeningen uit te proberen.


Bouwtekeningen steigerhouten meubelen. Om steigerhouten meubelen te maken is het handig dat je goede bouwtekeningen hebt. Wij maken spiegels die u niet overal tegenkomt.


Met spiegel van steigerhout wordt bedoeld de lijst die om de spiegel zit. Door een spiegel te voorzien van een steigerhouten lijst krijgt deze een mooie stoere, robuuste maar ook luxe en landelijke uitstraling. Steigerhouten spiegellijst. Bij een steigerhouten badkamermeubel hoort eigenlijk ook een fraaie steigerhouten spiegellijst.


We maken ze in allerlei formaten. De achterzijde wordt een centimeter gefreesd t. Of je bestelt de spiegel ook bij ons. Geef de gewenste maat door en wij maken er een prijs voor. Een vriendin van mij wil zelf spiegels maken. Nou wil ze gewoon zelf spiegelglas kopen en daar een lijst omheen maken maar ik dacht dat ik eens ergens had gelezen dat je van gewoon glas ook zelf een spiegel kan maken door er aan de achterkant iets op te verven wat dan voor de spiegeling zorgt.


Klopt dit of heb ik gewoon verkeerd gelezen?

Sommige spiegels kunnen zo mooi zijn als een schilderij aan de muur. Precies zo’n exemplaar kunt u met onze handleiding zelf heel eenvoudig namaken. En als u de spiegel nog een beetje mooier wilt maken : kijk er dan eens vaker in!


Stoere brede spiegel gemaakt van oud steigerhout. Verkrijgbaar in verschillende maten. Deze spiegels zijn ook op maat te maken. Neem contact op en vraag naar de.


Om een frame te maken voor de spiegel is het belangrijk om te weten hoe groot de spiegel is. In dit voorbeeld gebruiken wij een spiegel van 6x 6mm. Teken dit af (75mm van alle vier de zijkanten).


Boor vervolgens een gat in de getekende vierkant (naast de getekende lijnen). Wanneer jij van plan bent om zelf een badkamermeubel te maken ben er vast al van bewust dat badkamermeubels enorm duur zijn. Dit maakt het ook zo’n mooi besparend doe-het- zelf project.


Net als bij het maken van bijvoorbeeld een steigerhout be kun je honderden euro’s besparen. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Daarom is het nog steeds de trend van dit moment! Losse (grote) spiegel voor lijst van steigerhout. Het hout voor de spiegel heb ik al, maar waar kan ik een grote losse spiegel vinden?


Zelf gemaakte spiegel lijst van steigerhout. Gebruikt steigerhout , ideaal voor het maken van meubels,. Loungebank maken video instructies en bouwtekeningen voor steigerhout. Plantenbakken in etages, aardbeientoren van steigerplanken of pallethout.


Gebruik planken van een pallet om meubelen te maken , doe het zelf voorbeelden van pallethout als bouwmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.