donderdag 12 april 2018

Tuinen foto's

Van tuinhout tot sierbestrating! In de tuinen -sectie van homify zijn allerlei verschillende stijlen terug te vinden, met foto’s van tuinen en bijbehorende uitleg. Zo kun je tuinideeën opdoen wat betreft de stijl en uitstraling. Van een moderne tuin tot een zentuin, alles is mogelijk!


Je kunt tuinen en afbeeldingen die je mooi vindt verzamelen in je eigen ’ideabook’.

Vrij voor commercieel gebruik Geen attributie noodzakelijk. Een landelijke tuin aanleggen maar er toch moderne accenten aan toevoegen is zeker ook een mogelijkheid. Hier vind je enkele inspiratiefoto’s van landelijke tuinen die toch enigszins modern aandoen. De strakke indeling van de tuin op onderstaande foto geeft hem zijn modern kantje.


Zoveel verschillende tuinen en zoveel verschillende stijlen. Soms kan verlichting nét dat extra beetje sfeer geven als je ’s avonds in je tuin zit. Neem een kijkje en laat u inspireren voor uw tuin.


Bent u overtuigd en wilt u ook een mooie tuin , neem dan contact met ons op.

Jouw favoriete foto staat mooi op een tuinposter! Fleur je tuin op met een foto of afbeelding waar jij vrolijk van wordt of kies een foto die bij de inrichting van je tuin past! Tuinposter met eigen foto. Met onze fotobewerkingen maak je jouw UV- en waterbestendige tuindoek tot een uniek ontwerp. Bedankt voor alle andere tips ook!


Populaire houtsoorten in rhombus zijn western red cedar, thermisch gemodificeerd grenen en siberisch lariks hout. Rhombus profielen zijn ruitvormige latten. Pin op je eigen inspiratiebord. In deze categorie kan je ontdekken hoe moderne tuinen ingericht worden. Bekijk foto’s van prachtige tuinen die er piekfijn uitzien.


Je vindt hier ongetwijfeld inspiratie voor de eigentijdse inrichting van je eigen tuin ! Voorbeeldtuinen: inspiratie voor uw tuin. Doe inspiratie op met deze mooie voorbeeldtuinen. De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt.


Het zal je verbazen wat je allemaal met een beperkt aantal vierkante meters kunt doen! Genieten van vogels in de tuin , kan dat zonder te weten hoe ze heten? Maar in onze ervaring wordt het wel veel leuker als je weet dat de pimpelmees een blauwe pet heeft en de koolmees een zwarte kop.

Door de vogels te (leren) herkennen, beleef je de natuur vlakbij huis nog intenser, waardoor je er nog meer van gaat genieten. Voortuinen, het eerste aanzicht van uw woning. Hieronder vindt u mooie ideeën en foto’s voor een leuke tuin. We hopen dat we met onze tuinvoorbeelden u kunnen inspireren.


U kunt meer informatie over een tuin vinden door op de foto te klikken en vervolgens op het kettinkje te klikken. U kunt dan lezen hoe we die tuin ontworpen hebben en welke materialen we gebruikt hebben. Vogels in de tuin herkennen is natuurlijk erg leuk!


Zo weet je precies welke vogel jouw tuin zo vaak bezoekt. In dit artikel hebben we daarom tuinvogels voor je op een rij gezet. Deze vogels komen regelmatig voor in en rondom de Nederlandse tuinen en balkons. Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin. Upload uw eigen foto of kies gratis een foto uit onze top collectie.


Steeds meer en vaker willen we onze tuin een persoonlijk tintje meegeven. Dat kan op allerlei manieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.