maandag 23 april 2018

Openingstijden kasteel keukenhof

De flexibele manier om tickets te boeken. Ons annuleringsbeleid is 1 gratis. Wereldwijde boekingsondersteuning. Beschikbaar wanneer jij dat wilt. Simpel boeken, flexibele opties.


Annuleer tot uur van tevoren.

Ontdek fantastische belevenissen. Boeken waar en wanneer jij wilt. Browse van tevoren of onderweg.


In verband met restauratie van de tweede etage, is het niet mogelijk om een rondleiding door het kasteel te boeken. Deze site maakt gebruik van cookies. Strijk dan ook even heerlijk neer in Hofboerderij. Hier bent u van harte welkom voor een goede kop koffie met vers gebak of voor een borrel.


De meest volledige site met ruim 66. De vormgeving van de tuinvazen is 18e-eeuws.

Oorspronkelijk komen deze vazen van de hofstede Puik en Dam in Noordwijkerhout. De 19e-eeuwse oprijlaan loopt eerst omhoog. Het is gebouwd als landhuis voor voormalig commandeur van de VOC, Adriaen Maertensz.


In de 19e eeuw werden de torens gebouwd en werd het huis een kasteel. De diverse kamers zijn ingericht met meubelen uit verschillende jaren en stijlperioden. De creatieve staf denkt graag met u mee! Het lijkt haast een sprookje, maar dat is het niet.


Ruim zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen acht weken lang voor hectare aan geur en kleur. Het park biedt daarnaast ook dertig wekelijks wisselende bloemenshows, zeven inspiratietuinen, honderd kunstwerken, een prachtige windmolen, een speeltuin voor kinderen en een kinderboerderij. Bezoek niet alleen je bestemming - beleef 'm ook Boek je activiteiten met ons. Dus ook op zon- en feestdagen!


Met de ochtend- en avondzon kun je prachtig foto's maken. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld! De vestiging van Janverhuurtalles. Dat is terug te zien: het prachtige interieur – dat in zijn geheel bewaard is gebleven – bevat meubels uit allerlei stijlperioden en laat zien hoe de adel vroeger leefde.


Zo vind je op het terrein van het kasteel ook een kleine kinderboerderij waar je met de kinderen diverse dieren kan bekijken, voeren en knuffelen.

Het kan echter zijn dat het huis of een ander onderdeel niet beschikbaar is. Om te voorkomen dat vrienden voor een gesloten deur staan, wordt geadviseerd om vooraf altijd even te bellen. Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf. Of loop gezellig door het park, waar je verrassende kunstwerken tegenkomt.


Kom je in het weeken ga dan ook even langs de sfeervolle Hofboerderij om wat te drinken of lekker te lunchen. Voor de kinderen is er een kinderboerderij. Het bestaat uit verschillende tuinen die ieder een eigen uitstraling hebben.


Ook is er een groot bosgebied waarbij de oude duinen nog zichtbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.