vrijdag 6 april 2018

Tuinhuis potdeksel

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en gratis geleverd.


Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!

De prijs is incl beslag, scharnieren, EPDM dakbedekking, hemelwater uitmonding en montage. Maatwerk is ons specialisme! Systemen voor tuinhuis en tuinhuizen. In de tuinhuizen zijn er drie systemen te onderscheiden: het Blokhutsysteem, het Elementensysteem en het Profielsysteem.


Elk van deze systemen is geschikt voor verschillende tuinhuis toepassingen. Natuurlijk is ook smaak hierin een belangrijke factor. Het Profielsysteem kent de Potdeksel -variant en de Rabat.


MG Houtbouw doet meer dan potdekselen alleen.

Wij zijn dé specialist op het gebied van houten systeembouw en exclusieve houtbouw in Nederland. Doordat het douglas grover van structuur is dan het het vuren laat het hout zich makkelijker impregneren waardoor de kleur zwarter wordt dan bij zwart geimpregneerd vuren. De tekening van het hout heeft nog wel steeds de vlamstuctuur zoals dat bij douglas hoort te zijn.


De douglas potdeksel zijn cirkelgezaagd. Let op : afhalen zonder bestelbon is niet mogelijk. Afhaaltijden maandag tm vrijdag 7. In onze showroom staan de demomodellen van de serie tuinhuis cottage met overkapping klaar om te bezichtigen! Bij Brand-Solide koopt u het meest gevarieerde aanbod Zweeds Rabat, Zwart Zweeds Rabat, Potdekselplanken en Douglas Zweeds Rabat. Het beste advies en de beste service bij de nummer van Nederland: Van Kooten!


Bezorgen en monteren mogelijk. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging.


Sint Anthonis tuinhuis zwart potdeksel planken met douglas palen. Raamwerk van douglas met daartegen zwart zweeds rabbat gepotdekseld. Bekijk het bord potdeksel van avanbroeckop Pinterest.


Het uitgebreide modellen-programma met keuze uit diverse ramen en deuren bieden volop mogelijkheden.

Douglas potdekselplanken worden veel toegepast in schuren, kapschuren, overkappingen en potdeksel schuttingen. Wij verkopen ook de populaire zwarte potdekselplanken zoals douglas potdeksel plank zwart gespoten of potdeksel planken zwart gedompeld. U kunt deze zwarte planken bevestigen met de speciale zwarte potdeksel schroeven.


De rotte planken van het tuinhuis vervangen is, zoals je kunt lezen, zeker mogelijk. Ook jij kunt jouw tuinhuis weer nieuw leven inblazen door de aangetaste planken te vervangen door prachtige nieuwe. Wilt u een houten tuinhuis met puntdak en overkapping achter in uw tuin? Ontdek het gemak van een gesloten berging en geniet van het buitenleven onder uw overkapping.


Kies uit diverse afmetingen tuinhuizen met luifel in blank vurenhout, Geïmpregneerd hout of Lariks Douglas. Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte. Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf. Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset.


Tuinhuis met punt dak en overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.