donderdag 26 april 2018

Brievenbus afmetingen

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Alle brievenbussen vind je op beslist.


Groot assortiment Brievenbussen.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het PostNL Brievenbuspakje is een klein pakketje dat door de brievenbus past. Je weet van te voren wanneer je pakje bij de ontvanger op de mat.


Wil je zeker weten dat je post door de brievenbus past en tegen het briefpost tarief kan worden bezorgd? Let er dan op dat je post. De post moet makkelijk door de inwerp­opening heen kunnen. Gebruik dus geen klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels.


Natuurlijk moet een brievenbus ook zo zijn uitgevoerd dat er geen gevaar voor verwonding is. De bewaarruimte: de brievenbus mag niet te snel vol raken.

Onder brievenbus wordt in deze regeling verstaan een voorziening voor het ontvangen van te bezorgen briefpost aan een huis- of kantooradres, bestaande uit: a. Waar en hoe moet je je brievenbus plaatsen? En welke afmetingen moet die hebben? Deze wet stelt een reeks eisen aan je brievenbus. Zo moet de afmeting van de bus aan bepaalde eisen voldoen. Het inwerpen van post mag niet verhinderd worden door stroken rubber of stugge tochtborstels.


Kom eens langs onze Praxiswinkels en bekijk ons assortiment brievenbussen en toebehoren. Sinds de jaren gelden er voor brievenbussen bij woningen en kantoren allerlei regels, zoals bereikbaarheid en afmetingen. Bevindt de brievenbus zich bovendien in de gemeenschappelijke ruimte van het appartementsgebouw, dan moet u ook uw syndicus of de associatie van mede-eigenaars verwittigen. Onze chauffeurs die de brievenbussen legen, komen daardoor steeds meer brievenbussen tegen waar bijna niets meer in zit. Deze brievenbussen worden dus eigenlijk (bijna) niet meer gebruikt.


Daarom verwijderen of verplaatsen we deze brievenbussen naar een andere locatie waar meer mensen komen, zodat de brievenbus weer vaker wordt gebruikt. Koop nú Brievenbussen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dan hoeft PostNL de post niet in uw brievenbus te bezorgen.


Wilt u toch post ontvangen? Dan moet u zo dicht mogelijk bij de openbare weg een brievenbus plaatsen. Aan welke afmetingen moet mijn brievenbus voldoen?


Hieronder vindt u de eisen waaraan uw eigen brievenbus moet voldoen: Uw brievenbus mag niet lijken op de oranje brievenbus van PostNL. De brievenbus moet in principe voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4-formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van mm zonder beschadiging te ontvangen.

De toegang tot de brievenbus , alsmede de opening van de brievenbus moeten vrij, gemakkelijk en zonder gevaar zijn voor de besteller. Maximale afmetingen brievenbuspost. In Nederland worden er eisen gesteld aan de afmetingen van een brievenbus. De maximale afmetingen voor een brievenbuspost bedragen in Nederland: 3x 2x mm.


Als je een pakket wilt opsturen met de post, dan mag dat niet grotere zijn dan deze afmetingen. Om dit na te gaan bestaan er enkele handige tools. Brievenbusdeur - Deurtjes voor brievenbussen van verschillende afmetingen te verkrijgen.


Aluminium deurtjes met sleutels. Gemetselde prefab brievenbus. Afmetingen 55x5 hoogte 1cm. Voorzien van hardstenen of RVS brievenplaat en natuurstenen paalafdekker. Tevens voorzien van een aluminium deurtje met slot.


Te verkrijgen in gele- of rode steen. Andere steensoorten op aanvraag. Eventueel door ons te plaatsen. Heb je liever een staande brievenbus of een brievenbus die aan de wand kan? Je vindt elk type of model in onze shop.


Of je nou van kleur houdt, van klassieke Engelse modellen of toch liever voor een Amerikaanse brievenbus gaat waarbij het herkenbare rode klepje naar boven of beneden kan als de post is bezorgd. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel.


Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Briefplaten zijn platen voor de buitenzijde van de brievenbus in de deur. Denk bijvoorbeeld aan briefplaat ovaal, briefplaat met klep, een briefplaat rechthoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.