woensdag 25 april 2018

Kempervennen voordeelpas

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Heel veel activiteiten, zowel indoor als outdoor met de natuur als speeldomein. Nu korting op alle huishoudelijk apparatuur van Philips op Expert. Voor elke persoon is een pasfoto nodig.


Cottages voor tot personen, midden in de bossen of aan de waterkant. Kies je luxeniveau: Comfort, Premium of VIP. Of ga je voor een bijzonder verblijf, zoals de Eden cottage vol licht en ruimte, een Woonboot of een kleurrijke Kindercottage? Met je Voordeelpas ontvang je regelmatig hoge, exclusieve kortingen.


Deze korting is geldig voor maximaal personen per keer. Ontvang voor slechts € 1het hele jaar korting bij vele winkels. Wannabe een Kok, een van onze Wannabe activiteiten waar kinderen in de huid kruipen van een echte chefkok.


Wil jij meerdere keren per jaar op vakantie? En is Center Parcs je favoriete vakantiebestemming? AquaMundo Center Parcs De Huttenheugte. Gefeliciteerd met je zwangerschap!


Profiteer nu van een exclusieve korting op een verblijf bij Center Parcs of Sunparks! Kempervennen of ander dagje uit. Voor het aanvragen van de voordeelpas is een pasfoto nodig. Boek minimaal maanden van te voren.


U profiteert een jaar lang van o. Fashion Store en ToysSouvenirs,  korting in de restaurants, korting op zwemmen en gratis toegang tot ons park. Van zwangerschap tot schoolkind. Alles wat je nodig hebt, koop je extra voordelig. Een jaar lang korting op zwemmen, sporten, shoppen en uit eten!


Ouders van Nu Voordeelpas aanvragen. In het zwembad vind je glijbanen voor kinderen en volwassenen, een golfslagba bubbelba wildwaterbaan, stroomversnelling, kinderbad en buitenbad. Je krijgt dan een jaar lang tot korting op zwemmen,. Bekijk meer van Center Parcs.


Heerlijk dineren in én van de restaurants. Als u in het bezit bent van deze pas kunt u genieten van een aantal leuke voordelen. Modelspoorgroep Valkenswaard Woensdag 20.


Aqua Mundo, in de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. Een voordelig verblijf boeken is altijd mogelijk bij Centerparcs. In de loop der tijd begonnen de winkels steeds meer aan kampeerspullen en reizen te verkopen. Met de, kempervennen, voordeelpas heeft u een jaar lang korting op zwemmen, bowlen, sporten, shoppen en uit eten. De, kempervennen is de ideale locatie voor een dagje uit!


De kaarten zijn strikt persoonlijk en alleen geldig op de dag van aankoop. De ontspanningsfaciliteiten zijn niet inbegrepen in de entreeprijs. Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.