donderdag 19 april 2018

Eikenhouten poort

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Eiken heeft een grove en golvende nerf met een krachtige’ tekening’ en komt stoer, onverzettelijk over. Wanneer eikenhout afgewerkt wordt met natuurlijke olie komen de kleurnuances van uw houten poort of hekwerk tot leven.


Het is belangrijk dat een eikenhouten poort of landhek bij de omgeving past.

Eikenhouten poort op maat gemaakt. Daarom bekijken wij jouw situatie en geven we advies voordat we aan de slag gaan. Elke poort wordt op maat ontworpen. Variërend van luxe Engelse poorten tot rasterpoorten.


Van landhekken en wringhekken tot getoogde toegangspoorten. Wij adviseren bij de HKom de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.


Luxe eikenhouten poort op maat.

Alle poorten maken wij van duurzaam Nederlands eikenhout. Met of zonder looppoort, geschilder elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Voor het Engelse hekwerk van cm. Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken alleen technische en functionele cookies.


Deze zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en. Een toegangspoort is een tweedelige poort die veelal wordt gebruikt om de oprit van een passende afsluiting te voorzien. De doorrijbreedte is maximaal meter. Een landhek is een eendelig hek die meestal wordt toegepast voor het afsluiten van een weiland of voor een toegang die niet dagelijks wordt gebruikt. Goedkope houten poort eiken dubbel.


Wilt u een dubbele goedkope houten poort ? Dan betaalt u de prijs van twee enkele poorten. Geeft u bij uw bestelling aan dat het om een dubbele poort gaat en – indien van belang – welke poort de linker- en welke poort de rechterpoort is. De houtsoort, de behandeling én het vakmanschap waarmee de poorten en het hekwerk zijn gemaakt, bepalen de uiteindelijke kwaliteit. Farm Poorten heeft poorten en hekwerk van diverse zeer duurzame houtsoorten.


De palen krijgt u niet standaard meegelever deze kunt u apart bij ons bestellen. Deze luxe erfpoort wordt op maat gemaakt in Nederland.

Het hang- en sluitwerk van een poort van hout bepaalt voor een groot gedeelte het gebruiksgemak van de poort. Hang- en sluitwerk van lage kwaliteit kunnen ervoor zorgen dat een poort scheef zakt en niet goed meer sluit. Wij leveren houten poorten op maat met hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit. Kastanjehout Poort eiken frame Hx B120cm.


Geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Het eikenhouten frame wordt geleverd zonder kastanjehout. Een jaar geleden heb ik een poort gemaakt van eikenhout volgens het volgende ontwerp: poort achterkant. Ik heb windgedroogd eikenhout gebruikt en de brede stukken verlijmd met Dhoutlijm. Er zaten noesten in het hout, deze heb ik opgevult met elastische 2k plamuur.


Om de hoge kwaliteit te waarborgen worden de hekken op maat gemaakt in Nederland. De palen om het hekwerk op te hangen krijgt u niet meegelever maar zijn wel apart te bestellen bij Gadero. U kunt eenvoudig zelf kastanjehout.


Bellen kan natuurlijk ook: 073. Hoeft het alleen een poort te zijn waar je met fietsen, kliko’s en kruiwagen door moet dan heb je aan een enkele poort van meter breed genoeg. Een poort voor de auto is natuurlijk ook een dubbele poort.


Ik ben van plan om een poort te maken van eiken kopmaat 100x(zie tekening). Nu lees ik verschillende verhalen, de een zegt dat vers hout voldoet want de poort hangt buiten, droog hout gaat opzwellen zo krijg je een klemmende poort in de natte maanden. De ander zegt droog hout want vochtig (vers) hout werkt veel en dus trekt je poort krom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.