dinsdag 17 april 2018

Voortuin inrichten

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen! De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen!

Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! De voortuin ligt zoals de naam al zegt aan de voorkant van je huis. Iedereen die voorbij loop ziet het. Het is als het ware hét visitekaartje voor je huis, jouzelf en eigenlijk voor alle bewoners van het huis.


Maar een voortuin inrichten kan ook erg lastig zijn. Een voortuin inrichten is anders dan een achtertuin inrichten. Ze weten vaak niet hoe ze de ruimte die ze hebben optimaal kunnen benutten.


Veel mensen denken dat je met een kleine voortuin minder mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar!

Ten eerste is de voortuin het visitekaartje van je huis. Dit is wat voorbijgangers maar ook gasten als eerste zien en daarom is het een goed idee als je de tuin inricht op een stijlvolle manier die past bij het exterieur van je huis maar ook bij de rest van de straat. Je kunt ook je voortuin voor de kinderen inrichten en speeltoestellen neerzetten.


Zo kunnen je kinderen vrijuit spelen (eventueel samen met de buurtkinderen). Op deze manier houd je de achtertuin ook wat meer privé. Maar ook een kleine voortuin kun je inrichten als een gezellige loungeplek, met mooie beplanting. Je voortuin is naast die mooie achtertuin, toch een beetje het visitekaartje van je huis.


Ik geef je een aantal tips en tricks in dit artikel: een kleine voortuin inrichten doe je zo! Tuintegels zijn mega hot in de voortuin. Negen van de tien mensen bestraten hun voortuin met tuintegels. Met tuintegels kan je een hele strakke moderne voortuin inrichten. Maar de belangrijkste reden is dat het super onderhoudsvriendelijk is.


Helaas wordt er niet altijd zoveel aandacht aan de voortuin besteed. Mensen weten soms niet zo goed wat ze er mee moeten doen of hoe ze het willen inrichten. Om er voor te zorgen dat ook jouw voortuin er mooi uitziet, hebben wij een aantal voortuin ideeën op een rij gezet. Een tijdje geleden hadden we middels 35x voortuin ideeën laten zien hoe je een voortuin op een leuke manier kan inrichten. Vandaag willen we nóg meer voortuin inspiratie met jullie delen met tien verschillende voortuinen , die door verschillende tuinarchitecten en hoveniers uit binnen- en buitenland zijn ontworpen.


Bij de inrichting van de tuin wordt er meestal gekeken naar de achtertuin, maar ook de voortuin biedt mogelijkheden voor tuininrichting.

Daarnaast is de voortuin vaak de eerste kennismaking met een woning en daardoor minstens zo belangrijk als de achtertuin. Daarom wat ideeën voor jouw voortuin. Zelfs als je niet veel ruimte hebt (en geen groene vingers hebt!), kan je er zeker wat moois van maken. Voortuinen , het eerste aanzicht van uw woning.


Wil je een kleine voortuin inrichten ? Ter inspiratie verzamelden we leuke ideeën voor een gezellige voortuin. Hoe wil jij je voortuin inrichten ? Wij geven je alvast voortuin ideeën ter inspiratie! Kies voor een weelderige, uitnodigende voortuin met verschillende planten die verspreid over het jaar bloeien. En om nou drie meters onkruid te laten staan, wek je natuurlijk geen goed beel toch?


Maar toch blijft het inrichten van een voortuin een grotere opgave dan het inrichten van een achtertuin. Zelden wordt een voortuin gebruikt als een echte buitenruimte, waar je een kunt zitten. Dit komt natuurlijk ook doordat die woningen ook een achtertuin hebben. Maar als de voortuin de enige buitenruimte is aan je huis, dan wil je die natuurlijk wel als een tuin inrichten. Deze voortuin is een mooi voorbeel die ingericht is als een terras!


Tips voor het inrichten van een kleine tuin. Welke functies moet de tuin hebben, tuinieren, eten, kindvriendelijk zijn, voor zonaanbidders, moet er nog bergruimte bij, kortom allemaal zaken die van invloed zijn op de indeling van de tuin. Maak eerst een wensenlijst. Zoek eens wat plaatjes in tijdschriften of op Pinterest en plaats deze op een. Tom heeft het oude bistro setje in de voortuin van Wianda en Robin bij het grofvuil gezet en daarvoor in de plaatst komt een prachtige loungebank van celbetonblokken en Douglas hout.


De familie kan voortaan heerlijk met zijn allen in de voortuin van de zon en elkaar genieten. Fantaseren over een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke aanleggen vergt veel meet- en denkwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.