maandag 16 april 2018

Mooie binnenplanten

Zoek naar kamer planten op de nieuwe KensaQ. De grootste collectie planten vind je hier! Planten tegen de laagste prijzen. De Polyscias is een grote fan van de schaduw.


Hij heeft mooie ronde blaadjes en een houten stam waardoor hij de uitstraling van een boomje heeft.

Voor het echte Urban Jungle gevoel ben je bij de Polyscias dan ook aan het goede adres. Hij groeit rustig en recht omhoog, wat hem samen met zijn liefde voor schaduw erg geschikt maakt voor kleinere. Mooie binnenplanten kopen? Herinner je ons als 123kamerplanten? Dat klopt, wij zijn van naam gewijzigd.


Wil jij ook onze kwaliteit en service ervaren? Bestel dan vandaag nog een mooie kamerplant. Kamerplanten geven kleur aan je interieur en zijn goed voor het binnenklimaat.

Binnenplanten geven zuurstof af en zorgen voor een prettige atmosfeer in huis. De meest populaire kamerplanten zijn de makkelijke kamerplanten zoals de cactus en vetplanten, maar ook de pannenkoekplant blijft mateloos populair. De natuurlijke uitstraling, het groene accent en luchtzuiverende werking die planten hebben zijn genoeg redenen om er eentje in huis te nemen. De meest populaire planten hebben wij hier op een rijtje gezet, maar met meer dan 5kamerplanten in ons assortiment is er genoeg keus voor iedereen. Koop er een mooie bloempot bij en fleur jouw huis op!


Op deze manier kunt u toch genieten van een mooie kamerplant in huis zonder dat u er meerdere keren per week aandacht aan hoeft te besteden. Kom in vrijblijvend in contact met ons. Grote kamerplant of grote hoge plant kant en klaar in een mooie pot? Wij potten graag uw grote kamerplant op in één van onze mooie , bijpassende sierpotten. Wij vullen dan de sierpot goed op zodat de plant op juiste hoogte uitkomt In de meeste gevallen gebruiken wij een kunststof binnenhoes tegen kalkaanslag en vochtdoorslag.


Wij adviseren bij deze plafondhoogte kamerplanten met een maximale hoogte van 2centimeter. Dit is omdat een mooie bijpassende plantenbak de binnenplant nog verder zal verhogen. Indien de gewenste grote binnenplant een lichte locatie wenst, hou er dan rekening mee dat het raam zeker centimeter hoger is dan de kamerplant. In het voorjaar en de zomer kun je mooie bloemen verwachten.


In de zomer heeft de plant ruim water nodig. De plant heeft breekbare wortels, dus vaak verpotten is een no-go.

Zet hem niet op de tocht, in de volle zon of bij de verwarming. Een kamerplant geeft je woonkamer, kantoor, slaapkamer of serre een leefbare aanblik. Van een moderne tot romantische look, je creëert het met een mooie plant en een bijbehorende plantenbak. Kijk in ons assortiment en vind de plant die jij zoekt.


Als je bijvoorbeeld een mooie Areca plant koopt hoef je je geen zorgen te maken over jouw huisdieren. Creëer een gezonde werkomgeving met onze mooie groene luchtzuiverende planten voor op kantoor. De Ficus Nitida is al jarenlang een populaire grote kamerplant. Deze mooie binnenplant verbruikt redelijk wat water en houdt van licht. Dit is de Ficus Benjamina, een geliefde grote groene kamerplant.


De fijne blaadjes maken dit een mooie plant. Hij is bovendien gemakkelijk in een boomvorm te snoeien, waardoor hij nog wat hoger wordt. Deze grote binnenplanten kunnen eventueel ook buiten staan, al moeten ze beschermd worden tegen vrieskou. Dè musthave van het moment.


Met zijn mooie grote bladeren is hij in elk interieur toe te passen. De lyrata kan uitgroeien tot een grote kamerplant, dus geef hem de ruimte. Let op dat hij niet op de tocht staat, want daar kan hij absoluut niet tegen.


Met mooie kamerplanten kun je elk interieur tot leven brengen. Zo brengen groene binnenplanten een huiselijke en gezonde sfeer in elke woonruimte of kantoor. In de loop der tijd werden steeds nieuwe planten voor deze doeleinden gebruikt. Geniet extra van makkelijke kamerplanten en zet ze in een bijpassende plantenbak of pot! Kies uit meer dan 2verschillende soorten en maten.


Gebruik een pot of plantenbak met gaten in de bodem. Kies een mooie bijpassende pot uit ons prachtige assortiment en laat ons het oppot werk doen! Zo geeft u uw exclusieve grote kamerplanten een goed start en geeft u de levensduur. Op zoek naar meerdere exemplaren grote kamerplanten inclusief mooie potten of advies op locatie? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!


Door gebruik te maken van kamerplanten in het interieur zorgt u ervoor dat er een huiselijke en gezonde omgeving ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.