woensdag 11 april 2018

Cinderella hoofdkussen

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Kies uit producten vanaf € 295. Traditioneel vakmanschap, made in Hollan en op eenzame hoogte als het om innovatie gaat.


Cinderella hoofdkussen

Voor ieder lichaam en iedere voorkeur een kussen op maat. U bent van een goede nachtrust verzekerd. Het is anti-allergeen en wasbaar. Daarbij is het tevens te drogen in de droogtrommel.


Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten. Om hygiënische redenen kunnen hoofdkussens alleen geruild worden op de dag van aankoop. Het hoofdkussen zorgt voor optimaal slaapcomfort en slaapt heerlijk zacht.


Cinderella hoofdkussen

De vulling bestaat uit gesiliconiseerde holle polyester vezel die gedraaid is tot een bolletje. Hierdoor is de vulling zacht, veerkrachtig en biedt het een fijne ondersteuning van je. De beschermende werking wordt niet beïnvloedt door het wassen van het kussen. Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Dit hoofdkussen biedt optimale ondersteuning en drukverdeling voor nek en schouders. Door de goede houding van de wervelkolom ontspannen de spieren en wordt het inklemmen van de zenuwen voorkomen.


Door de drie bovenvlakken, die variëren in vulgewicht, biedt het kussen een optimale ondersteuning aan het hoofd bij iedere slaaphouding. Het medium kussen heeft een vulling van synthetische bolletjes. Het biedt optimaal slaapcomfort en het slaapt heerlijk zacht en soepel.


Verder is het Twist hoofdkussen voorzien van een Climarelle vlies. Bovendien is het droogbaar in de droogtrommel. Het kussen is anti-allergeen en wasbaar.


Cinderella hoofdkussen

Geschikt voor zijslapers, maar rugslapers gaan meer moeite hebben. Deltex is de producent van de dekbedden en hoofdkussens van dit bekende en vertrouwde Nederlandse merk en heeft ruim jaar ervaring. Daarom is het logisch dat hoofdkussens beschikbaar zijn in verschillende soorten en maten. Bij ons vind je precies het hoofdkussen dat bij jou past. Je kunt erop rekenen dat je met een goed kussen je hoofd en nekwervels optimaal ondersteunt.


De tijk is van 1 zachte katoen. Cinderella hoofdkussen op Vergelijk. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij.


Ideaal dus voor mensen met een beperkt budget die toch uitkijken naar een kwalitatief en degelijk hoofdkussen. Het heeft in het midden van het kussen een schotje wat het kussen minder bol maakt en waardoor je. Waarom het Classic hoofdkussen ? Om het kussen in goede conditie te houden wordt aanbevolen het dagelijks zachtjes op te kloppen en regelmatig te luchten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.